Zebra

Såja vänner, är nu mätt och glad i soffan efter världens godaste middag som mannen min stod för!

Kolla vilken pärla jag fick med mig hem, hur läcker är inte färgen?! Minns ni när jag tipsade om vår-nyheterna för ett tag sedan? Detta är min touch på det hela.. *nöjd tjej!*


Segis.

Fina vänner, jag vet att jag har uppdaterat dåligt idag men dagen har varit totalt fullspäckad i butiken! Älskar när det är så, tiden bara flyger iväg. Nu är älskade Noa-butiken finare än nånsin (*kominochkolla*) !

Visar vad jag fick med mig hem idag, älskar färgen! ... *staytuned*

Är just nu på väg hem till en stilig man som lagar middag till oss, blir fisk ikväll! Bjuder på en bild på min andra halva. Hörs snart! :*


Godmorgon (?) vänner!

Gud vad jag behövde den här sovmorgonen! Känner mig som en helt ny människa, är utvilad med massa energi i kroppen :) hoppas ni andra har sovit lika gott som jag!
Ska nu äta frulle och sedan åka lite tidigare innan jobbet till Väla för att handla nya smink-borstar.
Hörs snart! :* slänger in en bild tagen nyss från fönstret, hej sol!


Klart!

Äntligen är alla inlämningar färdiga, är helt slut! .. Ligger i soffan med min man och väntar på "Geordie Shore" *pinsamt att erkänna men ja, jag kollar på det* .. Är förmodligen inte ensam om det? ;p

Nu ska vi fortsätta vila men vi hörs imorgon hjärtisar! :* slänger in lite visdoms-ord, godnatt!


Tröttis

 
Gud vad jag är trött, är igång så mycket hela tiden att jag aldrig hinner vila upp mig ordentligt, usch! .. Har precis avslutat och lämnat in min hemtenta och måste nu sätta igång med nästa uppgift som ska in imorgon. Eftersom jag jobbar till 20:00 imorgon så måste den också bli färdig idag! *dettataraldrigslutochjaghadehellreätitjordgubbarmedmannenminisoffantillenfilmänpluggatvidare* ..
 
Jag hoppas att er dag har varit lite mer spännande än min? :) Ska förresten kanske köpa mig en ny Parajumpers-jacka nu till helgen. Jag vet att det snart är vår (!) och att vinterjackorna kommer läggas så långt bak i garderoben som möjligt inom kort men det är en bra investering nu medans rean är igång! Den får helt enkelt värma garderoben tills nästa vinter (*som kommer snabbare än vad vi tror*) .. :)
 
I vår ska jag nog varva den super-tunna dunjackan (*som jag visade för ett par inlägg sedan*) med (förhoppningsvis *fingers crossed*) en svart skinnjacka från bästa Muubaa.
 
 
 
Nä, nu måste jag fortsätta plugga hörrni, vi hörs lite senare ikväll eller imorgon bitti. Kommer ha lite mer tid framöver och imorgon har jag dessutom S-O-V-M-O-R-G-O-N ! :*
 
 
 

Onsdag

Hej vänner! Hoppas ni är lika utvilade som jag idag :) (?) .. Mannen min som är ledig idag var så snäll att han körde mig till jobbet imorse, jah behövde alltså inte gå upp innan 09:10 imorse *tackbästa* ! ..
Nu är jag på jobbet och ska packa lite rea-varor som ska skickas uppåt i landet snarast. Blir hämtad av pappa vid 15-tiden och ska snabbt hjälpa mamma hemma, därefter åker jag hem och ska vilaaaaaaaa innan dom sista ändringarna av hemtentan måste göras. Usch detta kommer bli en lång dag känner jag men imorgon är allt bättre, jag har sovmorgon nämligen! :)

Nu ska jag ta min kalla red bull, höra snart! :*


Sleep tight!

Nu har jag och mannen kollat på El clasico, ni som känner mig vet ju hur extreeeeeemt fotbolls-intresserad jag är som person *inteallsjagvillhellrehoppabarfotaisnönänattkollafotboll* .. Men denna matchen kändes ändå intressant kan jag meddela er! .. Nu är jag dock helt slut och eftersom det är jag som öppnar i butiken imorgon så måste jag nog lägga mig nu! Sov gott alla vänner så hörs vi imorgon igen :*


New in

Kolla vilken fin pärla som fick följa med mig hem idag? Perfekt vårjacka, håller ni med? :)


Maison Scotch 2013

Fina vänner, detta blev en väldigt lugn dag i butiken. Var är ni allihopa? :)
Kan passa på att visa ett sött halsband som jag fick med mig hem från mamsen igår. Det kommer från Maison Scotch's vårkolletion och är redan en favorit! *nöjd*


Morgonstund har guld i mun (?)

Godmorgon vänner! Hur kan klockan nio kännas tidigt egentligen? *haha* .. Jag sitter på tåget in mot Helsingborg nu, öppnar i butiken och jobbar fram till 16-tiden. Därefter ska jah skicka lite kläder jag har sålt nu på sista tiden *tackblocketnuskaash-skornablimina* och därefter måste det bli plugg igen! Har mycket denna veckan både i skolan och på jobbet faktiskt, men man får bita ihop helt enkelt. :)
Gårdagens sol är borta *såklart* så jag fick dra på mig stans tjockaste halsduk idag för att inte frysas ner till en isbit -.- *hej vår!*


Godnattis!

Nu sätter jag och mannen min punkt för denna långa måndagen. Imorgon väntar jobb till 15:30 och väl hemma ska vi storhandla mat.
Kvällen kommer spenderas framför inlämningar som ska in på onsdag och torsdag *hurtigtjejsomkämparpå*

Sov nu så gott hjärtisar så hörs vi imorgon! :*

Ps. Slänger in en bild på vår pärla som mötte mig hemma i Lerberget innan idag!


Ajlajk

Hej vänner! Gud vad mysigt jag hade det hemma med familjen idag, såna dagar uppskattas verkligen. Man glömmer av att verkligen ta vara på varandra så här ibland.
Jag och mamma tog dessutom en liten shopping-tur där jag bland annat fick med mig denna snygga toppen från "Ajlajk". Jag har matchat den med min pälsväst nu men den kan bäras utan någonting alls egentligen, visst? *nöjd tjej!* ..
Nu ska jag fortsätta plugga lite, vi hörs snart igen! :*


Fail

Vänner, det förra inlägget skulle ha publicerats redan vid 08-tiden imorse men tack vare blogg.se-appen (*som för övrigt är sämst i världen!*) så såg jag att det postades nyss. Fail.
Hursomhelst, diskussionen gick bra och nu är det bara att fortsätta med resten av inlämningarna som ska in på onsdag och torsdag (*dettataraldrigslut.com*)

Ha en fin start på veckan pärlor, nu ska jag hem till mamma en stund och hälsa på en sjuk lillebror! Slänger in en bild på mig och bror när han var lite friskare :*


Nya tag!

-Ny vecka, nya möjligheter, nya krafter och nya tag!
Positiva känslor har en tendens att smitta av sig så jag kör igång denna vecka med massa positivitet! :) jag och mannen fick släpa oss upp ur sängen tidigare än planerat imorse för vi skulle till hans jobb och skriva ut min hemtenta (jagvetattdethadekunnatundvikasomintefrökenemahadeväntattillsistaminuten) men nu var det som det var och vi löste allt! Så nu är jag på väg mot skolan för inlämning och diskussion i grupp. Önska mig lycka till vänner :)


Godnatt hjärtisar

Nu äntligen ska jag sätta punkt för denna långa dagen! Jag har varit på jobbet fram till 18-tiden och sen satte jag mig direkt på tåget hem. Väl hemma väntade mannen min med hämt-pizza och efter myset fick jag fint sätta mig och avsluta min hemtenta som ska lämnas in och diskuteras imorgon bitti, 10:00.
Så nu ska jag njuta av lite sömn innan en ny dag stundar :)
Godnatt vänner!


Kap !

Fina vänner, titta här vad jag hittade nyss! Världens finaste väska (clutch) som kommer användas lika flitigt både på sena sommarnätter som höstkvällar! Visst är den fin!? :)


Sämst :(

Usch vad dåligt jag har uppdaterat här i bloggen dom senaste dagarna, jag vet det! Har bara så mycket att göra just nu att varje ledig minut har jag tillbringat med mannen min :)
Idag jobbar jag till 18 och därefter måste jag skriva färdigt en rapport som ska lämnas in och diskuteras imorgon bitti kl 10:00! Så ni förstår att stressen sätter igång när man vet att man får skriva till sent ikväll :(
Önska mig lycka till vänner så ska jag försöka slänga in fler inlägg idag *fingers crossed!*
Ha en super-fin söndag, vila lite för mig med! :*


Godmorgon fina vänner!

Förlåt för den dåliga uppdateringen men har haft fullt upp! Igår jobbade jag i Malmö och när jag kom hem var jag så trött så jag och mannen la oss vid 22-tiden *hurtigt!* haha ..

Idag känner jag mig pigg igen och är nu på tåget på väg till jobbet på Väla! :) idag är det ett kort pass (till 18) och sen ska vi åka ner till stan och fika. Lagom mysigt!

Bilder på outfiten ikväll slänger jag in om en stund när mitt internet vill leka igen :( ..


TGIF

Godmorgon vänner! Blev en tidig morgon för min del och nu sitter jag på tåget in mot Malmö och "Entre" där jag ska jobba på Noa Noa-butiken hos dom! :)
Finns det något roligare jobb än att jobba med kläder? *tacksam tjej* ..

Hoppas ni sover gott (?) eller iallafall vaknar utvilade!


Godnatt hjärtisar!

Godnatt fina vänner! Sov så gott, imorgon ska jag upp vid 7-tiden för jag öppnar i butiken på Entre i Malmö :) kul dag!

Men vi hörs imorgon bitti! Good night and sleep tight!


Dagens fynd!

Innan jag gick till butiken smet jag in på Bik Bok, mest för att det ligger så nära jobbet här, annars har jag alltid haft svårt att hitta fina plagg där. Är jag kräsen eller bara svår som kund? *hmm* .. Hursomhelst, idag fyndade jag ett par svarta jeans med dragkedjor och en ljust beige sjal med vita stjärnor på. Mycket lik Beck Söndergaard-sjalarna men för ett mycket lägre pris .. :) *nöjd tjej!*


Goddagens fina vänner!

Gud vilken fin dag! Solen skiner som aldrig förr här hos oss i Ängelholm och jag bara njuter. Har varit iväg på en skön promenad nere vid sjön och därefter tog jag en förmiddags-fika med en väninna :) mys-dag!

Slänger in en dagens-bild så hörs vi efter jobbet igen! Jag som stänger i butiken idag :)


China Pearl

Åhhhhh nu har jag hittat en mat-guldklimp precis här vid oss i Ängelholm! För er som inte har varit där än, vill jag råda er till att besöka "China Pearl" thai-restaurang. Wow vilken service och mat!!!!! 5/5 guldstjärnor från både mannen och mig **supernöjd tjej!**
Hörs sen vänner, skulle bara titta in och ge er ett hett tips :) nu ska vi fortsätta mysa med mat och "Efterlyst"!


Wednesday tired day

Hej vänner, usch vad jag känner mig trött idag. Har haft en skön dag på jobbet med nya varor och omhäng i butiken, som för övrigt ser suuuuuuper-fin ut nu! *stolt tjej*
Efter jobbet fick jag ta mig till Campus för att lämna tillbaka en del böcker som jag har haft hemma alldeles för länge. Ibland är jag så disträ, jag skulle ha lämnat tillbaka böckerna direkt efter kursens slut men har hela tiden skjutit det framför mig, tills idag! :)
 
Nu sitter jag hemma, nermyst i soffan och väntar på min man som kommer hem snart. Funderar på om vi ska beställa hem lite thai-mat ikväll. Unna oss lite.
Ska måla naglarna och ta en kopp te innan jag bestämmer mig om maten, vi hörs snart igen hjärtisar!
 
Ps! Vi blir fler och fler vänner, ingen är gladare än jag för det! :******
Slänger in en inspo-bild till Er!
 
 

Shine :)

Godmorgon vänner, hoppas ni får en fin dag i solen! Jag ska till butiken nu och se vad vi har fått in för leverans denna gången. Hörs snart! :*


Nostalgi-tripp!

Har precis snubblat över min gamla iPhone och hittat massa gamla bilder som jag hade glömt bort att man hade tagit, fick en liten nostalgi-kick! Hittade bland annat lite bal-bilder, hur såg man ut 2009 egentligen? *chockad tjej*
Tiden går så himla fort och tänk bara hur mycket livet kan förändras på så kort tid?! ..
Bjuder på en bild från min student-bal 2009. Wow vad tiden har flugit förbi sen dess, det var redan 4 år sen!
 
 
Just nu sitter jag och mannen min och kollar på fotboll. Ni som känner mig vet hur intresserad av fotboll jag är *not* så ni kan ju föreställa er hur intressant detta är för mig .. -.-
Duschen strax och därefter sova! Imorgon öppnar jag i butiken så vi ska upp vid 8-tiden. Hörs snart vänner! :*

Extreme make-over

Så vänner, nu har bloggis fått sig ett skönhetslyft för att fira hur många vi har blivit på sista tiden! Denna designen känns mycket fräschare än den förra, håller ni inte med? *nöjd tjej* ..
 
Nu ska jag ta en dusch och därefter städa lägenhet till musik på högsta volym. Solen skiner och jag är glad! Ska slänga in en bild lite senare på världens snyggaste peplum-kavaj som jag fick med mig från Zara häromdagen.
 
Ha en fin tisdag så länge hjärtisar! :*
 

Tuesday lovely tuesday

Godmorgon/God förmiddag vänner! Har sovit ut ordenltigt och fått goda nyheter via mail-min uppsats är nämligen godkänd! *heja mig!* så jag njuter av den sköna känslan framför tv´n som bjuder på "The Hills"-maraton med en red bull i handen.
Jag skulle egentligen åkt till Espresso House för ett stängningspass men det verkar som att en av tjejerna har blivit akut sjuk så med tanke på att jag skulle ha min utbildnings-dag idag med platschefen, får vi boka om den. Istället ska jag njuta av en ledig dag!!!! :)
 

Time 2 sleep

Snart dags att sova hemma hos oss, så här trött är man när man är igång hela dagarna. Ni är nog lika trötta som jag så nu sätter vi punkt för monday-funday och säger godnatt!

Slänger in en bild på vad jag slaskade runt i idag så hörs vi imorgon! :*


Shine bright like a diamond !

Nu är jag äntligeeeeeen hemma igen, blöt från allt regn och snö-slask som härjar där ute, usch! Snön i sig har jag inget emot men när den börjar smälta bort och bli till slask, det är det jag inte klarar av.. Nä fy, humöret sjunker ju direkt när man tittar ute genom fönstret och möts av allt det där gråa.
 
Jag hittade iallafall en superfin skjorta från "People" med massa finfina detaljer. Denna kommer bäras flitigt kan jag lova, både till vita shorts i sommar och jeans nu i höstrusket.
Fin visst? Bra investering känner jag!
 
 
Mitt nästa inköp kommer förhoppningsvis bli dessa snygga sneakers från "Ash" i skinn. Jag har ju redan två par i samma modell men mina vita börjar bli slitna och dom har dessutom kedjor istället för remmar (limited edition) och dom andra har nitar på. Men dessa känns lagom neutrala och kommer passa till allt, håller ni med? Priset ligger på 1499:- har jag för mig.
 
Nä nu ska jag laga en god pasta-rätt till mig och mannen som kommer hem alldeles strax. Hörs snart igen hjärtisar!

Godmorgon (?) pärlor!

Guuuuuuud vilken skön natt jag har haft, sov som ett litet barn hela natten lång. Känner mig som en ny människa nu, utvilad och fräsch!
Jag sitter just nu på tåget ner mot Malmö och föreläsningar som väntar hela eftermiddagen. Därefter ska jag åka hem och ta en runda till favorit-butiken "Lita" för att se om där finns något jag fastnar för! :)

Slänger in en bild på hur jag ser ut idag, om än lite lite lite suddig (*sorry*), ska bli mycket bättre på att fota men det är inte alltid det lättaste med iphonen .. :)

(Jeans från Please, tunika från Spira och väska från Liebeskind) :*


Goodnight lovers !

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och njuta av en god sömn som följs utav en lååååång sovmorgon. Idag är vi fler än vad vi brukar vara här inne på min bloggis så hej på er alla nya! :) ..

Ha en god sömn vänner så hörs vi imorgon igen!
-Ps, fick sålt nästan alla plaggen från blocket redan ikväll! *nöjd tjej* ..

Godnatt! :*



Sunday-funday!

Hej hjärtisar. Nu har jag lite,lite bättre koll på vilka ni är, såg att några av er hade lämnat spår i kommentarsfälten efter er *glad tjej* .. Blir superglad för varje besökare och kommentar, vill att ni ska veta det! :)
 
Idag har jag haft en super-lugn dag på jobbet, trots att vi under helgerna brukar ha som mest att göra, lite små-oroande kanske men det är så det är i butiker, allt går upp och ner :)
 
Nu sitter vi redo för filmen "Flight" och därefter ska vi faktiskt lägga oss, efter att ha varit igång så många dagar som vi har varit nu så känner man sig ganska sliten. Imorgon börjar min första föreläsning vid 1-tiden så jag ska njuta av en skön sovmorgon innan skolan sätter igång :)
 
Har förresten lagt ut lite plagg på blocket så kika in på annonserna ni som är intresserade av lite hunky-d, maison scotch m.fl-fynd! :)
 
Slänger in en bild som är tagen för ett tag sedan, ha en fin kväll hjärtisar! :*
 
 

Tvättis :)

När jag kom hem var jag säker på att vi skulle ha mycket tvätt att ta hand om men min fina man hade tagit hand om det mesta själv. LYX! :)

Nu ska vi hämta upp en pizza och mysa ner oss i soffan till filmen "Flight". Någon som har sett den redan?

Ha en fin söndag hjärtisar!


Sunday morning

Godmorgon vänner! Idag blev en tidig (klockan 9?) morgon för min del på grund av jobb så nu står jag inne i butiken fram till klockan 14 och därefter ska jag och mannen tvätta, spännande lyx-söndag va? -.- .. men vi har det super-bra så jag klagar inte! :)

Har ni haft en bra helg hjärtisar? Ni har blivit många nu men ni är alltid anonyma, kommentera och berätta vem ni är :) är super-nyfiken!!!

Slänger in en bild på hur jag ser ut idag så har vi det gjort! (bootsen är från "primeboots" och byxorna från "deeday")

Kram vänner!


Lördagsmys!

Vänner. Idag är jag såååå trött! Det känns verkligen i hela kroppen att jag har varit igång många dagar i rad, både jobb och skola, det tär på allt. Men snart är det sommar (?!) och då ska jag njuta loss ordentligt! :)

Ikväll ska vi iväg till mannens föräldrar och äta god middag så vi hörs efter det!

Förresten, förlåt för världens sämsta iPhone-bilder där man inte ser kläderna, jag har sett era kommentarer och ska bättra mig, såklart! :*

Kram vänner !


Stressfaktorn!

Godmorgon vänner, jag har stressat ihjäl mig hela morgonen tack vare det fina fenomenet "snooze" :)
Varför tror man att fem minuter extra sömn gör någon skillnad egentligen? Usch, man ska bara resa sig rakt upp och sätta igång! (*med facit i hand sådär*) ..

Nu sitter jag iallafall på tåget in mot Lund där jag ska spendera eftermiddagen till 16 innan jag beger mig hemåt igen :)
.. *tröttis*

Tur att jag har lite ny musik i telefonen som får underhålla mig på vägen, ha en fin lördag vänner!


Godnatt

En hemmakväll hos mamma var exakt vad jag behövde, saknar mina föräldrar så det gör ont ibland :* .. Vi bor som tur är väldigt nära varandra men pga jobb och skola och diverse annat, blir det inte så ofta man hinner verkligen sitta ner och mysa som innan :)
Pappa jobbade dock kväll så honom fick jag inte träffa idag :( får bli en runda till höganäs på söndag med!
En bild på en styck stilig pappa kommer här nedan! Godnatt vänner :*


MAMMA !

Nu är jobbet slut för idag, *puhh* .. Har haft en otroligt seg dag med få kunder och rätt så mycket tidsfördriv i form av städ och pyssel i butiken! Nästa vecka blir det lite mer som händer med massa omhäng ich nya varor *glad tjej* !
Nu sitter jag på bussen hem mot mamma! Bästa, bästa mamma! :)

Slänger in en bild på elitens elit så börs vi snart igen! Ha en fin fredag (*tgif*)


TGIF

Godmorgon vänner! Jag har sovit som ett litet barn inatt, känns som att jag inte ens har vänt på mig under hela natten! Känner mig som en ny, utvilad människa :)

Sitter nu på tåget på väg in mot jobb, jag slutar vid 3 idag och sen ska jag åka och hälsa på lite hemma, mys!
Mannen kommer också direkt efter jobb, ska bli skönt att slappna av lite, imorgon har jag sovmorgon också. Ska vara i lunds butik nämligen :)

Hörs snart hjärtisar :* !
(Ps. Jag bjuder på en rufsig bild från tåget)


Avslut :)

Efter en fin middag med min man ligger vi nu i soffan och laddar batterierna för en ny jobb-dag imorgon. När jag kom fram med tåget till Helsingborg blev jag mött av 1st stilig man med 2 st stora röda ros-buketter! :) jag lyser just nu av lycka men det bästa är att hos oss är varje dag som alla hjärtans dag, det är därför jag är så lyckligt lottad mins hjärtisar :)

Hoppas ni har haft en lika kärleksfull dag som jag! Nu in i duschen och sen kallar sängen på oss.

Godnatt vänner :*


Middag med hjärtis!

Då var det dags för middag med min fina man så jag sitter nu på tåget in och ska möta upp honom, stackarn jobbar ju till sju!

Det blev svarta jeans, hunter-stövlar, spira-skjorta och peplum-kavaj i marinblått från zara! :)

Hörs senare vänner :*


Thank God for Valentines Day!

Fina hjärte-vänner, vilken underbar dag jag har haft! Har känt mig uppskattad hela kärleks-dagen och allt ska nu bli ännu bättre då jag ska möta upp min man i stan och njuta av en alla hjärtans-dag-middag som ingen förtjänar mer än vi!
Kolla vilken pärla jag fick av mannen min idag! Tog på mig det direkt, känner mig som en prinsessa i det:)
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och därefter fixa mig lite grann innan jag rör på mig. Bilder på hjärtans-dag-outfiten kommer senare!
 
Ha en fin kväll hjärtisar, det förtjänar ni! Puss! :*
 

Kollegor som är guld värda!

Se här vad jag möttes av idag när jag kom in till jobbet! Gud vad glad jag blev, min kollega är GULD värd!


Happy Valentines-Day!

Godmorgon och glad alla hjärtans dag mina vänner! Hoppas ni får en fin dag med era hjärtisar!


Alla hjärtans dag-i förväg

Hej vänner, är lika glad nu som innan, tack för att ni fortsätter titta in här hos mig!
 
Jag kunde inte vänta tills imorgon så jag och mannen firade vår lilla egna alla hjärtans-dag hemma nyss! :) Imorgon på den officiella dagen, myser vi till det lite extra med en fin middag efter jobb, det förtjänar vi!
 
Jag har precis mailat in min inlämning inför imorgon och jag bara njuter av det där lilla ögonblicket när man känner sig helt fri innan nästa inlämning eller tenta börjar närma sig .. Nu ska jag ta en snabb dusch och därefter lägga mig, imorgon står jag i butiken från 10 så det blir ingen sovmorgon för min del, men vad gör det egentligen? Så här får man mer gjort på dagen och kvällen kan jag tillbringa med min fina man! :)
 
Här får ni en smygtitt på hjärte-gåvorna!
 
 
Godnatt vänner, vi hörs imorgon! :*

Wow!

Kära vänner, nu när jag loggade in på bloggens statistik-sida fick jag en rejäl chock! OJ VAD MÅNGA VI HAR BLIVIT! :) Men vilka är ni!? :)

Nu kommer jag definitivt må som en prinsessa en lång tid framöver! Grattis till statistik-rekordet Bloggis! :)

Så här glad är jag nu:


Onsdag !

Slänger snabbt in en bild på vad jag traskar runt i idag!


Celsius Cola

Så vänner, känner mig hel-fräsch igen efter en skön dusch! Håller på att fixa mig lite innan jobb, ska röra på mig strax men först ska jag tipsa om väldens bästa dricka; "CELSIUS COLA".
Jag dog lite inombords när jag dessutom såg att denna läckerhet innehåller massa vitaminer och dessutom är sockerfri *glad och nöjd tjej!* . 
 
 
Nu ska jag rota fram någon outfit ur garderoben och bege mig bort mot jobbet! Hörsom en stund igen vänner :)
 
 
Ha en fin onsdag vänner! :*

Godmorgon pärlor!

Blev en skön sovmorgon idag, har varit trött dom senaste dagarna så jag behövde verkligen vila ut ordentligt :)

Idag jobbar jag järnet på Noa Noa, det är jag som stänger i butiken så har hela förmiddagen på mig att bara njuta av min lediga tid!

Imorgon är det alla hjärtans dag a.k.a *mysdagen* så jag och min man ska ut på middag efter jobb och skola. Ser verkligen fram emot det! :)

Vi hörs efter en kopp te och en varm dusch vänner! :*


Slutspurt :)

Mina vänner, äntligen är världens längsta dag snart slut och imorgon väntar en välförtjänt sovmorgon! :) jag slutade nyss och stängde butiken för kvällen så nu ska jag bara ta mig hem till min man som väntar med färdig middag hemma!

Har plockat på mig en liten överraskning till honom som han ska få ikväll, det förtjänar han, pärlan.

Vi hörs snart igen vänner! :)


Espresso House!

Nu mina vänner har jag goda nyheter, var iväg på mitt provjobb och skulle egentligen ha varit där imorgon med men eftersom platschefen tyckte om mig slipper jag den andra prov-dagen och ska istället börja jobba officiellt! :) *glad tjej som numera är espresso-house-anställd!*

Nu flyger jag bort till Väla för jobb-pass nr 2 till åtta ikväll (vid stängning), humöret är på topp efter en sån skön morgon! :)

Har ni haft en lika bra dag? :*


Uppe med tuppen!

Efter dom goda nyheterna igår i skolan har jag sovit som ett litet barn hela natten! :) gick upp för ca: 1h sen för att äta en god frulle och nu sitter jag på tåget mot prov-jobbet som börjar vid 10! (*önska mig lycka till!*) ..

Snön vräker ner så allt är vitt igen, ni vet förmodligen vid detta laget hur jag känner för snö .. Blö. Snart är det dessutom slask. Mysigt.

Nåja, ha en superfin tisdag så hörs vi snart igen! :*


Godnatt Solstrålar!

Nu sätter jag punkt för denna fina dagen (*minus för tågens förseningar dock!*) och lägger mig!

Imorgon ska jag provjobba 10-14 ute i Hyllinge (*mitt ute i ingenstans känns det som, önska mig lycka till bara!*) och därefter åka till butiken för ett pass fram till 20:00 när vi stänger. Full rulle med andra ord, känner mig effektiv! :)

Vi hörs imorgon bitti med dagens-bild som vanligt. Sov gott fina ni, idag hade jag faktiskt rekord på antal unika besökare, super-nöjd! :)

Godnatt pärlor.


Goda news vänner!

Nu hörrni är jag på strålande humör trots vädret (*som för övrigt är deprimerande de luxe!*). Jag har precis fått veta att en uppsats jag har klurat runt på ett tag är godkänd, och att jag inte bara är godkänd på kursen utan VÄL GODKÄND. Heja mig!

Nu är det inte så långt kvar, Gud vilken skön känsla! Detta humöret ska jag hålla fast vid så länge jag bara kan, det förtjänar jag! :)
(*glad tjej!*)

Kram vänner!


Tågresa!

Hej vänner, jag är nu på väg ner mot Malmö för en super-viktig föreläsning. Det fick bli lite ändrade planer för att jag skulle hinna med allt, men det verkar ha löst sig iallafall :)

Tåget är fullt som vanligt. Vet ni vad jag inte är så glad för på tåg, bussar och andra färdmedel man kan tänkas ta. Folk som hostar och nyser rakt ut! Men uuuuuusch hörrni! :( (*dagens ris!*).

Det var tänkt att ha utsläppt hår idag men tack vare vädret fick jag med hjälp av en "munk" sätta upp en knut. Fräscht!

/Blir jag förkyld så vet ni varför

Här kommer dagens outfit-bild! Ha en fin måndag vänner :)


Godmorgon mina vänner!

Godmorgon alla fina! Jag sitter framför Desperata Hemmafruarna med en god kopp te i handen och håller på att vakna till liv!

Idag är det skola som står på schemat!

Hörs snart, kram vänner!


Godnatt vänner!

Nä nu går jag och lägger mig! Gud förlåt för den halvdana uppdateringen idag men vi har varit ute i Lerberget hela dagen och umgåtts med min familj! :) kändes så skönt att få komma hem lite, man saknar ju till och med småsakerna man har växt upp med, känner ni igen det? :)

Godnatt vänner, imorgon kommer fler inlägg och bilder, jag lovar!


The day after, godmorgon pärlor!

Hej vänner. Är uppe och redo för en ny dag! Igår var vi ute och hade världens bästa kväll (*ingen överdrift*) :)
Hoppas alla ni hade en lika fin lördags-kväll som jag!

Slänger in en bild från gårdagen så hörs vi snart igen! Ska göra vid oss och hälsa på mamma, pappa, keno och den finaste hunden i världen!

Ha det fint vänner!

 


Woho!

Vi ses i dimman vänner!


A girl has to work!

Nu är det dags för jobb mina vänner, det är jag som stänger i butiken idag så välkomna in och fynda innan kl 18 :) !

Snön vräker ner hos oss så jag fick sätta upp håret i knut, inte ens lönt att försöka sig på lockar när det är sånt här väder, usch!

Ikväll blir det utgång, ska dra på mig en topp med djup ringning i ryggen, visar bilder ikväll såklart :)

Ha en fin lördag så länge vänner!


Godmorgon Sunshines!

Nu är jag vaken och känner mig som en människa igen! Ska göra en god kopp te och lite frulle innan jag rör mig mot jobbet.

Gud vilken skön morgon!


Godnatt pärlor!

Godnatt alla fina som har besökt mig, fler än någonsin är vi nu faktiskt (*hejaheja*) :)


Fredagsmyyyyys!

Hej alla bloggisar! 
 
Är äntligen hemma i mina myskläder igen, är det någon mer än jag som alltid byter om till mjukisar eller pyjamas så fort man kommer innanför dörren här hemma? Jag klarar inte av att ha jeans eller ens please-jeans hemma (*knäppis*). Nåja, alla är vi väl olika!
 
Mjukis-bilder i sin bästa form, håller ni med?
Skorna jag visade i förra inlägget är nu undanlagda, kände att jag behövde en liten funderare trots att många verkade tycka om dom. Silver är läckert tycker jag. Speciellt mot vår/sommar sådär. Jag har visseligen ett par silvriga converse men dom är något slitna nu känner jag så dessa hade blivit en bra ersättare. Vi får se!
 
Ikväll ska vi beställa hem mat så jag sitter just nu och kämpar mot hungern som har vaknat i magen tills mannen min är hemma om cirka1 timme. Sen blir det mat för hela slanten! Utöver det blir det en stillsam hemmakväll för vår del ikväll, vi jobbar båda två imorgon nämligen (*sovmorgon för min del, lyx!*). Men en utgång verkar det dock kunna bli imorgon kväll ändå!
 
Vi hörs snart igen bloggisar, ha en fin fredagskväll så länge!
 

Råd!

Hej solstrålar! Vad tror ni, borde jag slå till på dom här silvriga pärlorna eller inte?


Stressmorgon!

Godmorgon till er som inte stressad lite mycket som jag imorse när jag gick upp. Jag satte klockan på 08:00 men snoozade någon minut för länge (*ovanligt*) och det resulterade i halvdåliga bilder till bloggis! Kommer bättre senare idag, jag lovar!

Är på väg till skolan just nu och fick snabbt på mig mina True Religion-jeans, Ralph Lauren-tröjan och Clarks på fötterna. Föga nöjd sådär..

Ikväll väntar en bra film och beställa hem mat med mannen min, det är trots allt fredag!

Hoppas ni fick en bättre start på dagen än jag! :)


Hej alla vänner och ovänner!

Så, nu är jag äntligen mätt efter ett kort men super-effektivt jobb-pass på Noa. Tog en runda in på "Cirkus" innan dess dock och fick med mig lite fina pärlor därifrån. Den orange sjalen är från min fina Noa Noa, visst är färgen perfekt?
Är helt kär i allt som är orange eller korall-färgat nu! Har man på sig lite färgladare kläder så känns våren närmare, visst? Och en sån här sjal piffar upp vilken enkel outfit som helst. Klänningen och kjolen är från "Spira" (*super-sött märke!*).
 
Imorgon är det skola som gäller och därefter ett kort pass på Noa Noa (*på Entré*) !
Ha en skön kväll mina fina vänner, det ska jag och min man ha iallafall!

Obligatorisk dagens-bild!

Här kommer dagens! Fick lite goda nyheter nyss så jag får röra mig mot jobbet med ett supergott humör!

Ha en fin torsdag vänner!


Godmorgon sunshines!

Gud vilken skön morgon jag har haft! Jag och mannen min tog en välförtjänt sovmorgon och gick inte upp innan 10, gud vad utvilad jag känner mig i kroppen nu. Jag behövde verkligen sova ut så här en morgon för att återställa mig från allt jobb jag har haft i veckan. Efter en stor och supergod frukost ska jag nu göra vid mig lite och börja min dag!
 
Idag börjar jag jobba kl 16 i butiken så innan dess ska jag och en tjejkompis ta en fika och därefter åker jag ut till Noa Noa och jobbar mitt korta pass till 20 ikväll.
 
Just nu myser jag fortfarande i min pyjamas!
 
 
 

Onsdagskväll hemma hos oss!

Nu har jag äntliget gett upp hoppet om att få mina andra appar pimpade. Ingen av er verkade heller ha koll så jag får helt enkelt nöja mig. Fint och rosa blev det iallafall, detta gillar jag absolut mer än den gamla tråkiga designen. man märker inte hur stor skillnaden är tills man ser den nya. Kolla själva, visst ser det mycket sötare ut nu?
 
Söt va? Väldigt mycket jag på designen :) (*Nöjd tjej!*)
 
Jag tog en snabbis in på Vila idag (*tips till er som har vägarna förbi Vila nere i Helsingborg city, total utförsäljning*) och hittade otroligt nog lite fynd. Jag har nog aldrig någonsin (hittills) kunnat hitta något som föll mig i smaken inne på Vila men idag blev ett glatt undantag. Kolla vilka pärlor jag hittade?
 
Hörs snart igen bloggis!
 
 
 
 
 
 

Pimp my phone

Hej bloggis!
 
Jag håller på med den här appen alla pratar om. Ni vet den här som pimpar iphonen lite? Nu har jag en fråga, vet någon av er hur man lägger till genvägar för dom apparna som inte finns med i App-store (typ meddelanden, samtal osv) .. Hjälp!
 
 (Apparna som inte är pimpade)
 
 

Shine bright !

Snön har lagt sig som ett täcke över Ängelholm (igen?), ingen är gladare än jag (*not*) ..

Det var lite extra jobbigt att gå upp för en timme sedan just för att mannen är ledig idag och låg kvar och sussade när jag snällt fick vakna. Imorgon har vi båda sovmorgon så ikväll unnar vi oss en uppesittar-kväll! (*mys!*)

Här kommer en bild på dagens, i vanlig ordning. Har för övrigt på mig dom snyggaste stövlar universum har skådat, dom kostade mig skjortan men är så väl värda vartenda krona. Dom kommer även användas i sommar till klänningar (*längtar!*) just för att skinnet är så mjukt och följsamt att det heller inte värmer överdrivet mycket, vilket gör att dom passar perfekt i sommar med! Stjärnorna framtill i platta nitar är mer än fulländade! (*nöjd tjej!*)

Ha en fin dag vänner!


Godnatt alla vänner!

Okej, jag ska inte sova riktigt än men känns som att detta blir sista inlägget för ikväll, ni har nog fått nog av mig (*hope not*) .. Har nyss tagit en lång-dusch och smörjt in mig med Victoria´s Secret body lotion och sprayat på lite body mist. Fy vad dom luktar underbart! Pure seduction som jag använder som flitigast (*som ni kan se på flaskans innehåll hihi*) är en blandning av melon och plommon, jag kan lova er att om ni vill unna er något extra så här om vardagarna så ska ni snabbt införskaffa VS-produkterna.
Man känner sig som en gudinna!
 
 
Nu ska jag och min Pure seduction-luktande kropp lägga oss i soffan och vila ut. Imorgon väntar jobb i butiken och plugg därefter. Torsdag är det s-o-v-m-o-r-g-o-n (*lycka!*).
 
Godnatt mina vänner & ha en fin tisdags-kväll!
 

Home is where your heart is!

Äntligen hemma, känner mig helt slutkörd i benen efter en tuff dag i butiken med massa kartonger som skulle packas upp, varor som skulle larmas och plagg som skulle hängas ut. Men kul var det, såg ni dom snygga bootsen vi fick in idag? Fy satan vad fina dom hade varit till en vit knälång klänning med massa volym och grovstickad kofta över (*åååååhhhhw!*).
 
Efter jobbet tog  jag och mannen min en runda på stan där jag otroligt nog inte hittade något alls (?!), mannen hittade å andra sidan både jeans och en tröja. Finklädd som få är han nu alltså!
 
Nu ska vi laga mat och därefter vila ut ordentligt, jag börjar dagen klockan 08 imorgon med och vill vara pigg!
 
En tydligare bild från idag!
 
Hörs efter kvällsmaten vänner!

Pärla!

Kolla vilken fin vårnyhet jag fick in i butiken idag i läcker, beige mocka! Jag dör så fina! :)


Godmorgon världen!

Usch det var ändå inte roligt att gå upp ur den varma sängen imorse vid 08, hur kan klockan åtta på morgonen (!) kännas som mitt i natten? Det är sovmorgon för vissa fick jag intala mig när jag gled ur sängen .. :(

Nu är jag på väg mot jobbet, öppnar vid 10 idag och ska invänta leveransen med vår-kläderna (*yesyesyes!*) ! Har en kort dag (10-16) idag och därefter ska jag och mannen min ta en shopping-tur ihop!

Idag hade jag någon mer inspiration än igår för outfit-bilderna så här kommer den! :) (blus från "spira", jeans från "please", väst från "branting", stövlar från "hunter" och väskan är från "liebeskind")

Ha en fin tisdag vänner så hörs vi snart igen! :*




Måndags-kväll .

Gud vad skönt att komma hem till världens finaste man som hade gjort mat till oss. Ni vet den där känslan när allt bubblar inombords av glädje? Så har jag det varje dag, minsann!
 
Nog om det, kvällen spenderas framför tv´n med banan-pannkakor och naturgodis. Snart ska vi nog lägga oss ändå, imorgon får vi båda gå upp vid 08, omställning från imorse i varje fall. Kan dock vara skönt att komma igång tidigt på dagen och inte sova bort den! (*inbillar mig själv det*).
 
Efter jobbet ska vi ta en snabb shoppingrunda här i Ängelholm, jag har hittat lite fynd från Maison Scotch som jag vill att mannen min ska ta en titt på :) .. (*Lita har faktiskt kläder till män numera också!*)
 
 Hoppas på lite sol imorgon (*fingers crossed*).
 
 
 Vår pimpade hylla(*nöjd tjej!*)
 
Och med detta säger jag godnatt till er vänner, hörs imorgon!
 

Tåget!

Är det någon mer än jag som tycker det är små-läskigt att åka tåg när det är helt tomt (*utöver en själv såklart..*)? Känns oförklarligt skumt mina vänner!

Vi hörs efter kvällsmaten som väntar på mig och som mannen min har lagat! (*glad tjej!*)


Iskallt!

Varning för extrem kyla :( (*usch*) ..


Off to work!

Nu ska jag röra på mig lite mina vänner, jobbet kallar. Idag ska jag hänga om i butiken inför dom nya varorna som kommer imorgon (*yes!*) så det blir lite att göra i varje fall, vi hoppas på en busy day, såna dagar går fort!
 
Idag har jag kört på en skir blus från Hunky-D och sköna jeans från favoriterna (*please*). Det snöar galet mycket ute idag (*blö*) så jackan från  Dsquared2 får värma mig som vanligt.
 
 
Ha en fin dag mina vänner!
 

sovmorgon sunshines !

Godmorgon alla vänner och ovänner!
 
Jag har sovit som en liten bebis hela natten, var så sjukt trött igår kväll att jag däckade snabbt efter 3 minuter kändes det som! Sov ut rätt rejält men det kändes så himla skönt, speciellt med tanke på att detta förmodligen blir den sista sovmorgonen på veckan! .. Jag har ett par tidiga föreläsningar som väntar och resten av passen i butiken är från 10:00 !
 
Har ni andra också sovit gott? :)
 
Sitter just nu med en kopp te framför tv´n och funderar på vad jag ska dra på mig för outfit idag. Har noll inspiration nu när vädret är så tråkigt, grått och mulet .. (*tips uppskattas?!*)
 
 
Skönaste outfiten, tänk att slippa ha dunjackan på sig? *Lyx*
 
Vi hörs igen innan jobb!
 
E
 
 
 

Godnatt vänner !

Godnatt allihopa, jag blev för trött för att fortsätta kolla på filmen, mannen min verkar iallafall helt uppslukad av den. Någon mer än jag som inte tål action-filmer? Varje film är lik den andra, visst? Nä, usch.
Var sugen på att måla naglarna i någon rolig färg men jag behåller nog mitt metallic-lack på ett tag till. Så matchar jag det gråa vädret..
 
 
 
 Godnatt :)
 
 
 

godmorgon, godmiddag, godkväll!

 
Gud vad dagarna går snabbt, visst? Jag förstår inte vart tiden tar vägen alls, det tar jag som ett tecken på att allt flyter på som det ska och att jag har det bra! :)
Idag har jag jobbat som vanligt, men det var ganska glest med folk måste jag säga. Konstigt tycker jag i och med att vädret var så grått och mulet idag, sådana dagar brukar det krylla av folk på alla köpcentrum,men icke sa nicke. Butiken gapade tom större delen av dagen.
Tisdag kommer vårens nyheter äntligeeeeeeen! Ingen är väl gladare än JAG för det? (*massa korallfärgat/orange, tänk vad fint att bryta av med en zebra-möstrad sjal? Kärlek*).
 
Exempelvis så här? Wow vilken fin vårkollektion Lita har.
 
Såg att jag hade fått kommentarer om byxorna i mitt förra inlägg från please. Här kommer en tydligare bild på dom och jag köpte dom i dec på Cirkus i Helsingborg. Dessa är dom skönaste jeansen som finns, jag lovar! Just denna modellen är i lite grövre jeans-tyg med slitningar som inte heller töjer sig (*lika mycket som please-jeans har en tendens att töja ut sig..*). Dessutom fick man med läckra hängslen men jag varierar lite och plockar bort dom ibland.
 
Nu ska jag och mannen min slappna av framför tv´n och kolla på film samtidigt som vi smaskar på varsin påse natur-godis. MYS!
 
 
Ha en fin söndagskväll vänner!
 

Noa Noa :)

Jobbar på, vi hörs ikväll vänner!


Dagens mina vänner!

Idag har jag kört på dom bekvämaste jeansen som finns (please-jeans)! :)


godmorgon sunshines!

Ingen sol idag men humöret strålar på topp ändå. Har precis druckit en god kopp te, efter en välförtjänt sovmorgon och ska strax bege mig till stängningspasset på Noa Noa där jag hoppas att det är full rulle. (*kom in och fynda?!*).
 
 Te i väntan på jobb!
 
Har för övrigt den bästa sortens choklad hemma som mamma tog med sig hit igår. Vit choklad toppad med jordgubbar, himmelskt! Tips till alla er som är sugna på något utöver de vanliga sötsakerna, dessutom är det "fair trade" så man kan se det som dagens goda gärning .. :)
 
Nu ska jag röra mig mot Noa Noa så vi hörs ikväll efter jobb. Ha en fin söndag alla vänner!
 
/E
 
 
 

Godnatt alla vänner!

Nu sätter vi punkt för denna fina dagen och hoppas på en lika bra imorgon!

Godnatt alla vänner!

/E


Ängelholm city .. !

Nu blir det en runda i stan! Hörs senare vänner!

/E


Mysdag i solen!

Hej alla vänner och ovänner där ute.
 
Idag sken solen hela dagen, och ingen är väl gladare för det än jag? Jag har haft en riktig mysdag idag med min bästa mami här i fina Ängelholm. Vi började med en runda på stan och jag hittade den perfekta kavajen från Maison Scotch, den sista i storlek 2, tur va? :) Jag älsklar plagg som vid första anblicken ser vanliga ut men när man tar en extra titt hittar man massvis med detaljer som gör plagget till just "det där" ! Håller ni med?
 
Denna pärlan blev alltså min idag, ser ni det snygga innerfodret? (*överlycklig*)
 
Efter shoppingen tog vi en runda till Grafitti Café (som för övrigt har de snålaste salladerna mitt öga har skådat), solen sken så vi åkte hem till lägenheten där jag bjöd på fika.
Myskläderna var på!
 
 Fikan hemma hos mig! :)
 
 (Vad är skönare än mjukisar?)
 
Nu ska jag ta en dusch och göra vid mig lite smått innan jag och mannen min beger oss ut i Ängelholm för mat och någon drink. Bild på kvällens outfit kommer senare ikväll..!
 
Happy saturday alla vänner !
 
/E
 
 
 
 
 
 

Älska shopping!

Lita har återigen bevisat varför jag älskar dom!


TGIS - Thank God Its Saturday

Godmorgon för en del av er och hej till er andra vänner!
 
Jag sitter och gör vid mig inför en riktigt mysdag med mamma här hos mig i Ängelholm. Trots att mina föräldrar bara bor ca 20km från mig så känns det ibland som vi bor superlångt ifrån varandra (fjant-ema, jag vet..). Så när vi får möjlighet att umgås en heldag så här, är det väldigt uppskattat :)..
 
Jag ska inte tjata mer om min avsky till snön men vill påpeka att det har minsann lagt sig ett förbannat vitt täcke över gatorna idag med. Yes.. IGEN.
 
 Jackan från Dsquared2 får värma mig idag i kylan.
 
Vi hörs efteråt så ska jag visa mina shopping-fynd som förmodligen kommer inhandlas idag!
 
/Positiv till snön .....
 

Ljusstakarna from heaven ..

Innan jag sliter mig från datorn måste jag bara visa vilka snygga ljusstakar som jag fyndade på jobbet idag (!). Visst är dom läckra? Funderar på att slänga över en tunn ljus-slinga, vad tror ni?
 
 
Imorgon väntar en mysdag här i Ängelholm med min bästa mami!
 
Godnatt alla vänner!
 
 
 
 
 
 
 

Snön tar revansch

Hej alla vänner!
 
-Snön är tillbaka .. jag blir knäpp på vädret (är inte ensam om det va..?). Precis när man har hängt undan dunjackan och uggsen, ja då kommer snön. IGEN. Snön och ångesten gick hand i hand kan jag be att få meddela. USCH för allt slask som kan väntas.
 
 Önskar man kunde ha såna här sköna outfits och slippa gömma sig bakom tjocka halsdukar -.- ..
 
 Istället fick jag dra på mig uggsen idag ..
 
För övrigt har jag haft en superbra dag. Blev att beställa hem lite mat med mannen min efter jobb så nu är man lagom sugen på att sova :D Varför blir man alltid trött efter att man har ätit? (hahah).
 
Nu till en helt annan grej; är någon haj på hur man har koll på antal läsare här på blogg.se?
 
/Ema utan koll :)
 
 
 
 

goodmorning sunshines!

Vaknade av att solen sken in i sovrummet, trodde ett tag att jag drömde (hahah, så länge sen var det solen sken i Ängelhom?!) .. Humöret sken ikapp med solen kan jag säga. Var så glad att jag storstädade hela lägenhet och allt känns som nytt igen!
 
Nu sitter jag framför tv´n med en kycklingsallad och njuter innan jobbet. Har stängnings-passet i butiken idag så behöver inte röra på mig förrän om en timme ungefär, (lyx!) ..
 
 
 

Varning för smygreklam MEN .. Kolla vad jag hittade på Lita häromdagen (*superglad*) :)