Shopping

Gissa vad jag fick med mig hem idag? :D


Godmorgon vänner!

Efter en kul kväll somnade både jag och mannen min snabbt som tusan, vi jobbar båda från 10 så man var lite seg imorse :)

Idag ska vi hem till min mamma och pappa och spendera hela dagen där ihop, himla mysigt faktiskt!

Ps, kolla in vilket snyggt halsband vi fick in i butiken igår (?!) :D hejgladtjej!


Fest

Njuter på fest kära vänner :)

Ha en fin fredag! :*


Noa Noa

Kolla vilken pärla vi fick in i butiken idag! Snygg eller vad?! :)


Thursday

Hej vänner, vilken god natts sömn jag har haft! Hoppas ni är lika utvilade som jag är!

Väcktes av goda nyheter så jag tycker ni ska hålla tummarna för mig extra mycket nästa onsdag (!!!) :)

Nu blir det en runda på Väla för att hitta 1-års-presenter och en outfit till mig :*

(bild på dagens tjej!)


Home is where your heart is

Äntligen på väg hem, har ont i benen av någon anledning idag (*skum värk*) men utöver det är allt a-ok!

Försökte hitta något att dra på mig till helgen men förgäves. Vi är bjudna på fest på fredag och 1-års-kalas på söndag men det ser ut som att jag får
gå näck! Är det bara jag eller är utbudet i butikerna sämre än någonsin?
Får ta en runda på Väla innan jobb imorgon, sista chansen liksom så håll tummarna för att jag hittar något fint.

Denna paljett-väska får iallafall följa med till helgen!

Lyckades hamna på ett snabbtåg hem
så är hemma vid 6, lycka!!!!! :*


Morgontrött tjej

Gud vad jag avundas dom människor som när klockan ringer bara reser sig fint ur sängen och går upp. Inget snoozande till sista möjliga sekunden, för 2 minuter extra gör ju såååååå mycket på morgonen, not. Jag ska jämt ligga och dra mig innan jag reser mig upp, och det gör ju att man bara blir mer och mer trött, visst? :(

Nä, skärpning Ema! :)

Godmorgon förresten, sitter på tåget mot Malmö nu! :*


New in

Har haft en skön dag i solen med en liten bebis och dennes mamma. Vi tog en runda i vårt mysiga lilla Ängelholm och jag fick bland annat med mig denna snygga klänning hem! Hur fin är den inte i mönstret? Dessutom passade den perfekt med stjärn-koftan visst?

Jag är helt inne i stjärnor som ni kanske har märkt (?) men jag älskar verkligen dom på allt. Till och med kuddarna från Lexington går i stjärn-mönster hemma hos oss. Hej besatt tjej :)

Så, inte nog med detta har jag nu fått ännu en ny vän i garderoben som en present av min fina mamma. En tunn vit tröja som är kortare fram och längre bak med en stor stjärna i nitar. Läcker!!!


Strawberries

God frulle idag! :*


Godmorgon lediga dag!

Idag är jag faktiskt ledig! Känns så himla sköööööönt så ni förstår inte. Jag tar verkligen vara på varje dag som jag är ledig på, man måste uppskatta det faktiskt :) Jag hoppas ni gör samma sak.

Dessutom är det så fint väder ute idag, jag ska definitivt ta en promenad ute med solbrillorna på! :)

Nu blir det te och frulle!


Borta bra men hemma bäst

Äntligen är jag på väg hem efter en lång dag i Malmö med utbildning!

Solen skiner fortfarande ser jag, så himla skönt att komma hem innan det blir mörkt. För inte alls länge sen blev det ju mörkt redan vid 4, super-ångest visst? Men nu får vi iallafall njuta lite av solen dom få dagar den är här :)

Hemma väntar en duktig man som har tvättat åt oss idag då han var ledig och nu ska vi laga lite middag tillsammans :)

Hörs snart! :*


Frulle !

Tacka gudarna för att Red Bull finns, annars hade jag nog sett ut som ett lik just nu ... -.-

Blir en RB till frulle idag, hoppas den väcker mig lite iallafall, känns som att jag fortarande sover :) !


godmorgon pärlor!

I skrivande stund ligger nog många av er och sover *inteavisalls-.-* medans jag precis satte mig på tåget till Malmö!
Morgonstund hae guld i mun brukar man ju säga men frågan är om jag och resten av mina gäspande medresenärer håller med ..

Ser ut att bli en solig dag idag dessutom, heja heja solen! :) Njut ordentligt för mig med eftersom jag har en lång dag idag och är inte hemma förrän ikväll :(

Godmorgon :* !


Tips!

Tänkte tipsa om två super-fina vip-kvällar för er pärlor som bor i eller i närheten av Helsingborg och Höganäs.

Butiken Via11 i Helsingborg och Butiken i Höganäs är dom två favoriterna som ska hålla i sina vip-kvällar och alla är
välkomna :)

Ses vi där?! :*


Take a break

Fina vänner, ni är så trogna som tittar in här varje dag. Jag hoppas att ni förstår att jag ibland är så upptagen att jag knappt hinner andas emellanåt, så var det idag ungefär :) Har varit på jobbet sen 10 imorse, därefter fick jag skjuts hem och jag och mannen gick och storhandlade mat innan kaoset utbryter nu när lönen kommer in!
Nu är jag äntligen hemma och imorgon väntar en lång dag, 08-17 i Malmö city!

Hörs snart igen pärlor!

Ps. har ett bra tips till er! Om ni är sugna på lite snygga kläder så har Kappahl (jag vet att kappahl är b och inte världens bästa kanske!) fått in en helt ny serie kläder som kallas "The Hampton Republic" och är, hör och häpna, SKITSNYGGT. Märk mina ord, folk kommer ändra syn på Kappahl när dom
får se dessa läckerheter. Slänger in exempel här så ni får se :*


Lördags-mys!

Om en timme stänger jag butiken och blir upphämtad av min man eftersom vi har lyckats pricka in samma tid att sluta på :) så himla skönt faktiskt!

Vi ska beställa hem mat, ta ett glas vin och kolla på någon film ikväll, allmänt skönt sådär en lördag. Jag börjar nio imorgon så det blir väl ingen upp-sittar-kväll men det räcker bra för vår del :)

Slänger in en bild på dagens tjej så hörs vi sen igen! :*


Gårdagens pärlor!

Lovade ju att jag skulle visa vad jag fick med mig hem igår och här kommer bilderna!

Det blev en tunn-stickad, marinblå kofta med snygga detaljer i form av stjärnor på armbågarna och en enkel sjal från "Beck Söndergaard" som kommer användas flitigt (från och med idag!).

Vad tycker ni? Hiss eller diss? :)


Saturday :)

Förlåt
Förlåt
Förlåt
Förlåt
Förlåt
Förlåt!

Det hann inte bli någon uppdatering igår
men jag hade en sån skön, ledig dag med mamma här i Ängelholm att jag bara ville njuta lite ifred, jag vet att ni förstår och ni var så många som tittade in igår så jag blir helt salig av glädje! :) Men ingen verkar vilja lämna spår i kommentarerna efter sig ännu (?), kom igen pärlor! :*

Blev som sagt en skön dag igår, fick med mig lite härligheter som jag ska visa alldeles strax *lovar* men först blir det morgon-te!

Idag står det jobb på schemat från 14:00!

Godmorgon! :*


Never-ending!

Den här dagen tar aldrig slut vänner, jag har bokstavligen talat varit på fötterna sen 08:30 imorse och det börjar kännas nu. Är ganska trött och hungrig men eftersom jag trivs så himla bra i vår fina butik på Väla så gör det inget :) är ju ledig imorgon så då får jag vila upp mig och passa på att njuta lite av ledigheten istället! Dessutom kommer jag uppdatera bättre såklart *fingers crossed*

Mamma ska komma på besök hos oss och därefter ska vi hem och hälsa på resten och kolla fotbolls-match ihop på kvällen. Det låter väl som en lyckad fredag? Perfekt om ni frågar mig :)

Strax stänger jag och åker hem till en fin man som väntar med kvällsmat, det mina vänner kallas ren lyx! :*


Up-date!

Hej vänner! Tänkte bara titta in och säga att jag lever, har haft en lång dag bara så har inte hunnit uppdatera bloggen faktiskt! :)

Har haft ett intro-pass på Espresso House idag, och det gick alldeles utmärkt! Känns redan som att allt går bra och jag är så himla nöjd!!!!! :*

Fick skjuts hem av nya chefen så var hemma tidigt och jag och min saknade man hämtade upp en pizza och mös lite framför tv'n. Nu ska vi kolla klart på Geordie Shore (*b-program jag vet men man fastnar totalt i det ju!*) och sen lägga oss! Imorgon väntar en lååååång dag så vi hörs när jag har tid att titta in igen, hoppas ni förstår! :*

puss och godnatt trogna pärlor! :*


Lexington

Är hemma efter en skön tur på Noa Noa-butiken, hade en superkul dag på jobbet idag! Tiden flög verkligen förbi, dessutom fick vi in en mängd nya snygga vår-kläder :)

Kolla förresten vad min fina chef överraskade mig med idag. Världens bästa påsk-present, visst? :*


Noa Noa

Dags för jobbet nu vänner, det måste vara någon storm-varning ute så mycket som det blåser nu (?) Helt galet ju! Höll på att blåsa in i folk hela vägen till bussen, hur sjukt är inte det?
Jag som hoppades på att våren skulle börja närma sig oss denna veckan :(

Så istället för skinnjackan fick jag dra på mig kappan och tjocke-halsduken idag med, inte det ultimata men jag börjar vänja mig .. -.-

Ha en fin dag så hörs vi efter jobbet vänner :*


Godmorgon pärlor!

Vad gott jag har sovit! :) Gick iväg till 24/7 för en stund sen men eftersom jag är en prova-på-träningen-tjej så hade jag inget kort och kunde inte komma in alls -.- .. *fail*

Blev en powerwalk istället och snart ska jag till jobbet! Kort pass till 18:00 idag :)


work-out!

Kära vänner, har haft en produktiv ledig dag idag!
Började med att skriva klart min uppsats som skulle lämnas in idag, sen åkte jag och tränade! Ni som känner mig vet hur super-osugen jag har varit på allt som rör träning, men på sista tiden har jag känt mig så sjukt peppad så nu ska jag köra på ordentligt! :) Det kan bara göra mig gott, dessutom är ju 1,5h ingenting av ens dag, visst? *hejpeppadtjej*

Nu kallar duschen, så vi hörs strax igen! :*


Sorry!

Förlåt för den dåliga uppdateringen igår men efter jobbet när vi kom hem så hade jag så ont i huvudet att jag la mig i soffan direkt. Imorse när jag vaknade mådde jag isllafall bättre *yes!* så godmorgon på er alla! :)

Idag står det plugg på schemat och jag ska äntligen få tummen ur och börja träna på 24/7 här mittemot oss. Historisk dag? Javisst! Beach 2013 here we go!

Nu blir det te, frulle och plugg! :*


godmorgon pärlor!

Godmorgon till er alla! Jag är redan på jobb i butiken och inväntar alla kunder, *hoppashoppaspåmassafolk* :)

Söndagar är en bra shoppingdag visst? Då slipper man hetsen från lördags-shopparna och alla barnvagnarna och stressen. Nä söndag är mycket bättre tycker jag, mindre trängsel med :*

Efter jobbet ska jag och mannen ta en runda på Väla och sen åker vi hem. Jag har lite plugg att ta itu med nämligen, blöö men det måste också göras!

Ha en fin söndag pärlor!

-Ps. kolla bara så snygg den nya jackan är (?!) :)


Dags att sova!

Ja jag vet att klockan bara är 10 och att det är lördags-kväll men både jag och min man (mest jag :*) är så trötta att vi alldeles snart faktiskt ska lägga oss!

Man blir trött av att gå på stan *hejgnälligtjejmedi-landsproblem* så vi ska sätta punkt för denna fina dagen strax.

Det blev lite ändrade planer angående kvällen så vi begav oss bort till Pepelinos för en mys-middag istället för att beställa hem mat ikväll! :)

Nämnde ju förresten att jag fick med mig en läckerbit hem idag från Halmstad så jag slänger in en bild på den nu, titta och njut vänner :* Den fina kavajen är dessutom gjord i tunt lammskinn så den är alldeles mjuuuuuuuk *salig brud* .. :) är supernöjd med den som ni säkert förstår!

Nu kallar sängen så godnatt älsklingar! Sov gott och dröm sött! :*


Halmstad city

Är nu på väg hem efter en skön dag i Halmstad! Fick med mig en läckerbit från Nicco, visar er den så fort jag kommer hem *lovar* :*

Ikväll är det myskväll hemma med min man, vi ska beställa mat och kolla film :) hoppas ni har haft en lika skön lördag som jag!

Imorgon står jobb på schemat från 10:00 :*


TGIF

Vilken skön och solig dag jag har haft idag! Hoppas ni har njutit lika mycket som jag har gjort :)

Blir en lugn hemmakväll för vår del och imorgon väntar äventyr i Halmstad!

TGIF :*


Godmorgon pärlor!

Kände mig utvilad och som en ny människa imorse! Förkylningen har äntligen börjar dra sig tillbaka så idag ska jag nog våga mig ut i solen en liten stund, frisk luft kan bara göra mig gott känner jag :)

Mannen och jag har haft en skön sovmorgon och strax ska han bege sig mot jobb medan jag är ledig, jobbar dock söndag när han är ledig så det jämnar ut sig! Synd bara att man inte kunde vara ledig samma dagar :(

Godmorgon igen vänner, nu blir det en kopp te och ett avsnitt av Desperata Hemmafruarna :*


Godnatt

Godnatt älsklingar, hoppas på att vara helt frisk imorgon så håll tummarna och sov så gott!

TGIF imorgon :* !

Kram :*


Nya tag!

Nu börjar det kännas lite bättre i kroppen efter den långa förkylningen. Usch vad den höll i sig! Är förmodligen inte ensam om att vara irriterad på förkylningar va? :) ..

På lördag ska jag och mannen ta en utflykt till Halmstad verkar det som och kolla in butiken "Nicco" som vi inte har haft chans att checka in hittills! *hejgladtjej* .. Någon av er som har varit där redan kanske? :)

Slänger in en bild på läckerheter från Nicco som gärna får följa med mig hem på lördag .. :*


New day

Godmorgon pärlor. Känns något bättre i halsen idag faktiskt, ingen stor förbättring men minsta lilla är uppskattat. Dessutom snöar det inte mer utan solen har hälsat på idag, så himla skönt! .. Längtar tills man slipper dra på alla halsdukar, mössor och vantar för att inte frysa ihjäl så fort man kommer ut :)

Har ni sovit ut ordentligt vänner?

-Dags för morgon-te! :*


Instagram

Jag uppdaterar lite oftare på min instagram så bara lägg till mig där vänner! :*


Sjukis-kur

Försöker proppa mig själv full med vitaminer för att denna irriterande förkylning ska försvinna, är så trött på att ligga hemma så här :( ..

Vi har precis ätit fisk (nyttighets-poäng till mig) och sitter nu framför tv'n med en smoothie i handen och ska snart sätta punkt för denna dagen och lägga mig. Imorgon väntar plugg och vila, förhoppningsvis mår jag bättre då.

Krya på mig och godnatt älsklingar :*


Sommartider hej hej

Det finns nog ingen som längtar så mycket till sommaren som jag! Är så trött på slasket just nu, är det verkligen normalt med snö i mars? .. *hejirriteradtjej* -.- ..

Slänger in en bild från i somras för att locka fram sommaren lite, lite, lite mer!

Ps. Förkylningen håller fortfarande i sig, ahhhhhh vill ju bara kunna andas normalt utan att snörvla som en knarkare :(


Snowhite

Kära vänner, märk min förvåning när jag vaknade till ett snö-täckt Ängelholm idag (?) .. Jag kunde knappt tro det, är det min förkylning som hallunicerar eller snöar det verkligen nere hos oss i Skåne? *whattttttttt?!* .. Jag trodde snön hade gett upp men icke sa nicke. Får plocka fram hunter-stövlarna igen då .. -.-

Har för övrigt gått upp och sitter i soffan och hostar bort snart. Dags för morgon-te! :*


Rekord!

Rekordmånga pärlor som tittar in till mig och bloggis idag! .. Men vilka är ni? Ni vet att det inte är förbjudet att kommentera? :) :* ! Lämna spår efter er!

:*


Sjukis-dag

Fina pärlor, vad många vi har blivit nu! Heja oss! :)

Är fortfarande lite sjukis så ligger under täcket här hemma just nu. Har haft världens bästa dag med min mami som också var förkyld men kom på besök ändå :) finns det någon bättre än min mamma? Svar: nej. Till och med förkylningen känns lättare nu efter en mys-dag med mamsen!

Nu måste jag skriva klart lite inlämningar som jag har och som måste lämnas in imorgon resp. torsdag :)

Hörs snart hjärtisar! :*


New in

Pärlor! Äntligen mår jag någorlunda bättre än imorse men för säkerhets skull ska jag stanna hemma imorgon och kurera bort det sista av förkylningen! Förhoppningsvis kan jag ta mitt morgon-pass på Espresso House på onsdag *längtar längtar till att komma igång ordentligt på EH* ..

Nu ska visa mina fina inköp från idag, jeansen är stuprör och formar jättebra, måste påpeka det. Vet att det är fler än jag där ute som inte kan hitta ordentliga jeans. Det fina skärpet kostade en dock del men är en bra investering. Kommer passa till ALLT! *hejgladtjej* :)


Det vankas ostbricka !

Guuuuuuud vad jag älskar ost!


Sunshine

Solen skiner men halsen skaver fortfarande. Jag och mannen var ute en runda just på grund av vädret men jag kände mig inte helt återställd än så vi tog en runda och hem igen :) stannade till i ost-butiken för lite hemlagade knäckebröd, pasta och favoriten peccorino-ost och är nu hemma igen! :)

Mys! :*


Sjukis del 2

Usch min hals känns fortfarande inte bra, skaver och håller på som aldrig förr. Känner mig iallafall utvilad efter en god natts sömn :)

Får bli en runda till apoteket för lite halstabletter .. Blö!

Börjar iallafall med en kopp te!


Sjukis

Kära vänner jag känner mig helt knäckt från förkylningen och jag har nog smittat min fina man nu med :( usch!

Han är nog lite starkare person ön jag för just nu ligger jag nerbäddad i soffan och han är i köket och ordnar mat och te till oss. Fin man jag har *hejtacksamtjej*

Idag har vi dessutom hjälpt mamma och pappa att få hem deras nya jaccuzi så vi är helt slut verkligen. Det kommer bli en lugn söndagskväll för vår del, imorgon är vi dessutom lediga (ingen förtjänar det som vi, tro mig) och ska mysa hela dagen :)

Hörs sen pärlor! Krya på mig :)


Halsont

Usch känns som att jag är på gränsen till en förkylning :( hatar att halsen skaver så in i .. Blö! Har ni tips på en snabb-kurering?

Man kanske ska sova bort det..?


New day!

Godmorgon vänner! Har lite halsont så ska försöka kurera mig själv med lite varmt te och en god macka nu :)

Hörs snart! :*


Sov gott älsklingar

Imorgon kommer jag uppdatera mer *lovar*, har haft en vilodag helt enkelt!

Ps. Gick precis ner med min man för att hämta tvätten (tvingade med han ner för det var så mörkt) och stötte på några småtjejer i vår trappuppgång som var på fest i någon av lokalerna som jag inte ens visst fanns. Lagom gammal jag känner mig nu som ligger i sängen 23:45 en fredagskväll medan musiken dunkar på en trappa ner. När jag blir gammal kommer jag säkert bli en av dom tanterna som alltid kommer klaga på ungdomar! -.- .. *bitterkärring* .. Haha!

Godnatt! :)


Godmorgon pärlor

Idag firar vi alla vackra, smarta, begåvade, starka, kämpande kvinnor runt om i världen :) kon ihåg att vi som kvinnor är starka, låt ingen säga något annat!

Lite kvinnligt pepp sådär på förmiddagen är väl aldrig fel eller? Min fina man överraskade med en stor bukett rosor inför internationella kvinnodagen så jag känner mig lite extra uppskattad idag :)

Idag ska jag dock tvätta hela dagen *ohnooooo* men det måste verkligen göras och eftersom mannen jobbar och jag har långledigt (fre-sön) så ska jag ta hand om det .. *hejsnälltjej*


Sunnshine

Sitter och fikar med min man på Espresso House nu *smygreklam* och fick nyss lite goda nyheter från butiken, vi har nämligen fått 100% på våra Mystery Shopper-test! Vi är ju den lilla butiken med det största hjärtat! Heja oss! :)


Funday

Godmorgon vänner! Har sovit så gott inatt men vaknade med lite ont i halsen. Usch det känns som att en förkylning håller på och smyger sig närmare och närmare på mig, känns lite sådär :(

Ska äta god frulle med mannen nu och därefter åker vi iväg på en fika innan jag börjar jobba vid 16-tiden! Mysdag!

Hörs snart vänner!


Cupcakes

Njuter av en liten mini-cupcake med strössel såhär på kvällskvisten. Snart kommer mannen hem, så får sätta igång med lite mat istället för detta söta!

Ha en fin kväll pärlor!


Lisbeth Dahl

Kolla vilken läckerbit som fick följa med mig hem idag? **kär** ..


Livsnjutare!

Goddagens fina pärlor! Har haft en underbar dag i solen, har njutit ordentligt för både mig och er :) man måste faktiskt passa på och komma ut nu när vädret äntligen börjar tillåta det. Eftersom jag har varit ledig hela dagen så har jag heller inte suttit så mycket! Har dock ändå hunnit med att storstäda lägenheten så nu sitter jag här och njuter *nöjd tjej upphöjt till 10* ..

Ikväll blir det fotbollsmatch med mannen min, ska ordna lite plock-mat till oss så vi kan mysa till det ordentligt, det är han värd efter en lång dag på jobbet!

Tog ju som sagt en runda i solen innan och fick med min en superfin smink-väska från "Lise Sandahl" förresten. Ska slänga in en bild på läckerbiten alldeles strax så ni får se!

Hörs strax igen vänner! :*


Sleep tight!

Ville bara titta in snabbt och säga godnatt!

Sov gott alla vackra pärlor där ute som läser min bloggis!


Sött!

Hej pärlor! Seg uppdatering idag men jag har haft fullt upp, verkligen! Fick en leverans till butiken, guuuuuud vad fina baby-kläder det kom! Jag blev helt salig :) så vänner, om ni har en liten baby-flicka i familjen så har butiken nu världens sötaste klänningar till henne, bara så ni vet ! :)

Fick lite små sötsaker av min man nyss, han förgyller alla mina dagar! *bortskämd tjej* ..


Solens dag

Guuuuuud vad glad man blir över det sköna vädret! Humöret ligger på topp, visst? .. Jag har sovit ut ordentligt och är nu på väg mot butiken för ett pass till 18 ikväll, därefter blir det fika i stan! :)

Imorgon är jag helt ledig. Jag hoppas bara att det är lika soligt då, min gamla vanliga tur kommer väl göra så att det ösregnar .. :( .. *fingers crossed*

Idag kör jag på converse, för första gången detta året utan att frysa ihjäl! Yes!

Njut av solen pärlor! :)


Godnatt!

Godnatt vänner! Ligger nerbäddad i sängen nu efter en god middag.

Sov gott!


Skånetrafiken

Kära vänner, blev fast på Knutpunkten på grund av inställda tåg mot Ängelholm. Usch vad jobbigt! Enligt skånetrafiken så håller dom på med banarbete som "ska hjälpa alla pendlare till en smidigare resa" men herregud vad mycket snack och lite verkstad det är. Finns det någon som är nöjd med tågen och bussarna? Nä fy! Dagens ris till Skånetrafiken och deras duktiga planering -.- ..

Så nu blir det 1h-bussresa hem. Score.


Monday

Usch vilken seg dag vänner. Känns som att alla Helsingborgs människor är någon annanstans än just här på Väla. Jag klandrar inte er, njut av solen, det hade nog jag också gjort i ert ställe! ..

Jag stänger om en halvtimme ungefär, då ska jag hem till min man och laga mat, blir lövbiff hos oss ikväll! *hejnöjdtjej* .. Imorgon väntar en ny dag i butiken och därefter fika nere i stan med en väninna! På onsdag är jag ledig. Wow vad skönt det ska bli! :)

Hörs snart pärlor! :*


Ny vecka, nya tag

Efter en skön sovmorgon med mannen, som för övrigt är ledig idag :) är jag nu på väg in mot butiken för ett stängnings-pass! Skönt med sol idag med, känns som att våren är på gång på riktigt nu!
Glömde mina rayban's hemma idag, känns lite surt sådär men jag överlever väl -.- ... *I-landsproblem* ..

Idag kör jag på jeans från "Please", tunika från "Braez", nya koftan från "Spira" och en tunn dunjacka över! Räcker gott och väl i kylan (trots solen så är det faktiskt väldigt kallt) :)

Slänger in en dagens bild så hörs vi snart igen :* njut av solen hjärtisar, vem vet hur länge den kommer stanna kvar!


White nails

Hjärtisar, jag vet att jag har uppdaterat dåligt idag men har haft fullt upp med att njuta av en ledig dag med mannen min. Mellan skola och jobb, hinner vi knappt umgås med varandra så varje ledig stund blir guld värd! .. Vi har varit iväg på Väla med min bror idag där han fick med sig två par jeans och därefter hälsat på hos mamma och pappa en stund :) .. Nu sitter vi hemma hos oss och vilar loss lite! Vi har nyss kollat klart på någon b-skräckis, "Obsessed". Den får 3/5 stjärnor, någon av er som har sett den? .. *halvnöjdtjej*

Har målat naglarna vita ikväll, solen till ära sådär :) känns ljust och fräscht!


Loviedovie


Söndag vänner!

Godmorgon vänner, solen skiner och humöret ler! Visst blir man glad av vädret? Känns som att allt blir enklare när det är soligt ute :)

Vi hade en skön kväll igår och nu är jag och mannen på Väla och väntar på min bror som också kommer in. Blir en shopping-tur sådär spontant bara :)

Hörs snart vänner! :*


Lördagsmys!

Sitter hemma hos ett par vänner med min man och tar ett glas vin! Happy saturday people! :*


Spira

Så vänner, nu har jag lyckats få fram lite bilder på den ny-inköpta koftan från älskade "Spira". Fin va..?! :)


Funday

Kära vänner, jag hade förberett ett låååååångt inlägg till er imorse som jag trodde hade laddats upp men det hade det tydligen inte alls! (*stort tack till världens sämsta blogg.se-app för det*) ..
Har alltså varit iväg med mamma på en shopping-runda hela morgonen och fick med mig en snygg, lite grövre stickad kofta från favoriten "Spira" i beige! Jätte-fin, ska visa er i nästa inlägg såklart.

Nu är jag på jobb och fick nyss veta att jag blir hämtad kl 18 av min fina man så jag slipper trängas på bussen :) lyx!

Slänger in en bild på dagens så har vi det gjort, ha en fin lördag vänner! :*


Working 9-5 ..

Kära vänner jag hoppas ni njuter lite i solen åt mig med (?) .. Är lite små-tomt här inne på köpcentret, jag förstår er, hade inte heller tillbringat den enda soliga dagen på typ 765 år, inne på Väla :) ..
Stänger vid åtta och därefter ska jag och mannen beställa lite god mat och njuta av en skräckis på tv! TGIF.

Hörs snart hjärtisar! (slänger in en bild på vad jag glider runt i idag!)


Friday-sunny day

Nu ska jag ut i solen och bege mig mot jobbet i vår fina butik!
Vädret gör mig superglad, humöret är verkligen på topp och skiner ikapp med solen!
Idag kör jag på mörka jeans från "Mos Mosh", tunn tunika från "Monrow" och silver-nit-skärpet från "B-belt". Enkelt och skönt, lagom att fira in våren med :)
Till detta ska jag dra på mig min trenchcoat, pälsväst och campomaggi-väska!

Ha en fin fredag pärlor, hörs sen! :*


Mys

Myset fortsätter hemma hos mig, jag har precis tagit en lång, varm dusch och sitter ny framför tv'n med en kopp te. Gud vad skönt med såna här dagar också, snart ska jag börja fixa mig lite och bege mig mot jobbet där jag ska vara till stängning :)

Skön dag!


TGIF

Godmorgon pärlor.
-Min dag kunde inte ha börjat bättre, solen väckte mig och jag vaknade totalt utvilad! Gud vad skönt .. :)

Idag börjar jag inte jobba förrän kl 15 så tills dess ska jag mysa hemma med god frukost och lite allmänt pyssel här. Har precis tänt lite ljus *galentjejsomtänderljusmittpådagenmenyankeecandelsluktarjusåjäklagott* och ska ordna lite frulle nu!

Hörs snart! :*