Chill mode :)

Nu åker jag hem till mami för att umgås lite extra innan vi åker på semester i 3 veckor :) Imorgon natt börjar vi röra på oss ner mot först Bosnien och sedan 10 dagar vid Medelhavet i Kroatien. Håll tummarna för att vädret är bättre där nere än vad det var idag; 17 grader och regn -.- ..

Dagens outfit är chill-outfit just pga att vi ska mysa hemma hela dagen :)


Dagens :*


New in

Kolla vilken pärla som blev min idag! Sitter som en smäck på och kommer bli perfekt nu när vi åker ner mot varmare breddgrader :*

Klänningen kommer från sixtydays på Zebra men tillhör provkollektionen så jag tippar på att den finns i begränsad upplaga :)


Myspys

Ska strax sticka iväg till butiken och jobba men innan dess ska jag unna mig lite färska hallon och må allmänt bra eftersom jag har fått godkänt på en trixig uppsats! Heja mig! :*


Early bird

Blir en tidig morgon idag men det är ganska skönt att vara uppe med tuppen vid 8 faktiskt. Solen skiner och jag åker in till Hbg med Deni så allt är som det ska :)

Ska fixa vid mina naglar och sen åka och jobba. Produktiv dag va? :*

Ps. Mamma jag lånar din väska idag med :D Den är jäääättefin!


Hey new day

Godmorgon pärlor!! :*


Naglar

Är i behov av manikyr. Innan hade jag mer tid för naglar men nu när jag står i butiken så ofta har jag knappt funderat på att gå och fixa naglarna :) Men nu ska jag ta tummen ur och på fredag ska jag bli fin om naglarna igen. Är ute efter något liknande det här:


Dagens tjej

Jeans från "Please" och tunika från "Spira" :*


Sommar (?)

Ibland känns det som att sommaren glömmer bort att hälsa på i lilla landet lagom; Sverige.
Idag är det max 15 grader ute och regn. Juni månad. Jag bara säger det. Blir lika deprimerad varje gång jag vaknar till dom här satans molnen.

Tur att jag jobbar idag så jag slipper dränka mig i sorg pga vädret -.-
Innan jag glider in på Noa Noa tänkte jag ta en snabb runda på Väla och se om det har hunnit komma in lite höst-nyheter ännu. Sommar-kläder behöver jag ju inte ens kolla efter, här blir det ingen sommar iallafall :(


Casual tuesday

Idag ska dagen tillbringas med min kära mamma. Ska passa på att åka hem ofta ofta ofta denna veckan för på måndag åker vi ner till Bosnien och jag kommer inte träffa mamsen och papsen på 3 veckor :( Det låter kanske fjantigt men vi är aldrig ifrån varandra längre perioder i min familj i sträck så detta känns som en evighet.

Nu-mot mami!

/


Vacation !


VS

Love Victoria Secret


Nude nails


Feeling low on sunshine

Idag när man är ledig är det såklart mulet som in i, ingen sol så långt ögat kan nå så det ser ut som att midsommar kan regna bort i år (med) för Er som
ska ut på festligheter :(

Jag ska ta mig hem till mamma och mysa där hela långa dagen :) happy friday people :*


Earlybird

Blev en sen frukost och kopp te tack vare halsont :( Vem fasiken blir förkyld när det är typ 3o grader ute? Ingen förutom jag -.-


Time to take a long nap

Godnatt älsklingar! :*


Love affair with fashion

Det blev ett par nya Please-jeans idag. Denna gång blev jag nöjd med ett par vita. IlovePlease.


Sunshine

Idag blir det jobb i butiken från 14 men innan dess en snabbis in på Cirkus för att nyttja ett presentkort jag fick av Deni :)

/Glad tjej :*


Bröllop !


Rainy days


Redo för bröllop

Eftersom vi åker på bröllop i helgen så har vi handlat oss redo för det idag. Vi kör på blått. Stilrent och fint!


Running wild


Lovely


Dagens


Eye candy


Eminas möhippa 8/7

Snart gifter min kusin sig så igår hade vi hennes möhippa! :)


Blood is thicker than water


..

Är det någon av alla er läsare som kan eller känner någon som kan göra liknande uppsättningar på mig? Kommentera eller maila! :*


Enjoy the sunshine


New in


Inspo 2013


Summer


Skipping monday

Hej pärlor!

Vi har blivit supermånga nu (*yes!*) så tänkte slänga in ett inlägg till er. Har varit ledig hela dagen och vilat upp min från 50-års kalaset vi var på i helgen :) Jobbade dagen efter så jag behövde en ledig dag att ställa om på!

Fick för mig att baka lite idag så nu ligger det färska kanel-bullar i köket och väntar på Deni som snart kommer hem
från jobbet! :)

Har dessutom hunnit sola och power-walka. Busy monday, right?

Imorgon väntar jobb i butiken! :* Ps. följ mig på Instagram om ni tycker att blogg-uppdateringen känns seg :) Känns enklare att slänga upp bilder där istället för att blogga ibland (:

Puss!


Monday


Zebra


Details


50-års kalas !