new in




Goddagens!

Älskade ni, så lite inlägg igen. Jag försöker hinna men man har massa annat för sig både på jobb- och hemmafronten. Idag har jag jobbat hela förmiddagen och sen plockade Deni upp mig och vi beställde hem mat som vi strax ska avnjuta. Så himla skön dag :) Mitt oddmolly-paket från Tara kom hem med posten idag med, visar er sen vad som ligger i såklart! 

Nu ska vi invänta Bosniens sista Vm-match (tack för den domar-åsna), tvätta, handla mat och äta! Imorgon är vi lediga och ska shoppa loss på Emporia :} 

Happy wednesday people! :* 




Tisdag :}






New in from Ralph Lauren




Gomorron!

Gomorron älskade ni, vilken skön dag det ser ut att bli idag. Det var redan soligt och varmt som sören imorse när jag gick till jobbet, så eftermiddagen kommer säkert bli galet varm och skön :} Idag gick både jag och Deni upp samtidigt, så himla skönt att slippa åka buss ensam, det kallar jag riktig vardagslyx; sälle på bussen haha! 

Idag efter jobbet (dvs efter klockan 3) ska vi utnyttja vädret så gott det bara går. Vi ska dels ta en runda i stan och dels powerwalka i bort mot Båstad idag! 

Imorgon är vi lediga och ska vila upp oss inför en jobbig (arbetande) helg som väntar fre-sön :} Dessutom ska vi på en lägenhetsvisning vid 12. Vi är ute efter en lagom stor, lagom pris-lägenhet. Vi vill inte bo i hyresrätter längre, man blir så himla begränsad ju! :( Dessutom är hyrorna så pass höga nu att det blir billigare att köpa en egen bostadsrätt, eller hur? Ni som bor i lägenehet, har ni hyres-eller bostadsrätter? :} 




På en promenad med husbie!





Fredag :}

Gomorron hörrni! 

Som ni såg så blev det ett gammalt inlägg som jag trodde hade publicerats för länge sen som kom upp igår kväll. Hatar när man hittar gamla inlägg i utkast-mappen sådär i efterhand haha! Jäääätteirriterande!

Idag väntar jobb på Väla fram till kl 5 ungefär och sen ska vi tvätta hemma hos oss. Glamoröst va .. :} Igår kväll kollade vi på VM-starten så imorse gick vi upp som två lik haha, vi har nog blivit gamla Deni :} 




Day off ! :}




Growing up (Skulle publicerats 11 Maj)

Imorgon käraste ni, då fyller jag 23 bast. Min fråga till er är nu; hur kan jag känna mig så gammal som jag gör när jag ser den där 3:an? Är jag knäpp eller känner ni igen er? haha! 

Jag tycker tiden har gått löjligt snabbt bara, ibland tappar man helt tidsperspektivet asså! Min lillebror ska fylla 18 detta året. ARTONJÄKLAÅR!?!? Det är ju sinnesrubbat :} .. Min morbror ska bli morfar, min kusin ska bli mamma, jag är någons fru och min bror är någons pojkvän. Läskigt. Inte för att jag inte trivs med mitt liv, missuppfatta inte mig nu :} Jag har det superbra!!! 

Men ibland önskar man bara att man kunde vrida tillbaka klockan eller pausa den åtminstone. Eller hur..?