Noa Noa


Make love not war


New in !


Dagens tips !


Shopping as a sport


Mummy you're sweeter than sugar


Shopping is cheaper than a psychiatrist

Blev så himla besviken igår när jag var inne på Cirkus. Jag har spanat in mig ordentligt på ett par vita please-jeans som jag tänkte köpa med mig hem, Please-jeans är nog dom enda jeansen jag verkligen har blivit kär i, så denna gången ville jag ha en VIT tillökning.

Men då är alla slut -.- ALLA. I BÅDA BUTIKERNA. I ALLA STORLEKARNA
-.- Typiskt min tur va ..?

Ska vara först in i butiken inför nästa leverans av vita please! *promise*


Saturday, funday


Time to work

Ses vi på Väla kära vänner? :*




Ps. Hej Solen! Det var länge sen man såg dig så vill du hälsa på så är du välkommen. / Glömthursolenserut


Time to power-walk !


Love is in the air


Helg !

Äntligen helg :) bjuder på lite sommarbilder på oss som njöt hemma hos mina föräldrar idag! :*

Hey summer!


VS :)

Idag har jag äntligen mailat in min mega-uppsats! Jag känner mig typ 157kg lättare om hjärtat och hjärnan just nu. Men nu kommer dock 2 jobbiga veckor när man tänker på att man kan ha glömt i uppsatsen och allt man kan ha skrivit fel :( fjant-ema ja!
Det ska nog gå bra ska ni se, skönt att ha det värsta över bara!

Tog alldeles nyss en dusch och ska smörja in mig med VS-body lotion och därefter kommer mannen min hem och vi ska grilla! :) Galet med 26 grader ute just nu, visst?

 

 


May. 16, 2013

Det förra inlägget skulle såklart ha publicertas imorse och inte nu men eftersom att blogg.se-appen inte är att lita på, fick det bli nu. Bättre sent än aldrig va?

Nu blir det plugg i solen på balkongen! Njut vänner, häng inte här inne när det är så sjukt fint väder ute. Om inte ni har lika mycket att plugga som jag har idag det vill säga .. -.- Typiskt att man alltid har massa inlämningar och tentor när man bara vill umgås med den fina solen ute. Just my luck.


Uppe med tuppen

Blev en tidig morgon för min del idag, inventering väntar i butiken så jag fick tassa ur sängen lite efter 6 idag pga tåg/bussar upp till Väla -.- .. Är trots allt piggare än jag trodde att jag skulle vara så det känns ju skönt iallafall!

Vädret är på topp och en liten fågel viskade i mitt öra att det skulle bli upp till 22 grader idag. Sommartider hej hej!

Ingen njuter nog lika mycket av vädret som lilla voffsingen hemma hos mamma och pappa. Man ser knappt honom i gräset :)


Hey summer


Mittiveckan

Godmorgon (förmiddag?) pärlor!

Jag unnade mig själv sovmorgon idag och smög ut ur sängen för inte ens en timme sen. Super-skönt att kunna vila upp sig bara sådär en onsdag, det är födelen med att vara student och tim-anställd, man har söndag mitt i veckan! :)

Idag blir det plugg fram till i eftermiddag när jag ska jobba kvälls-passet i butiken.

Vi har dessutom fått goda nyheter, paret som vi hyr vår lägenhet av idag ska komma tillbaka (:() MEN vi har nu fått en superfräsch, rymlig tvåa bara uppför backen här! LYCKA! Kolla den fina tapeten i vardagsrummet?
Min stil till max.


E


Saknad

Nä oj vad jag har saknat att blogga! Har bara haft så jäkla mycket att göra på senaste tiden så jag har knappt hunnit andas emellanåt :) Men jag har verkligen märkt hur mycket jag har vant mig vid min lilla bloggis så from now on gäller regelbunden up-date!

Fyllde år i söndags förresten så happy b-day to me! (iefterskottmenjagönskarminfödelsedagvaraddlängre). Vi hade hela släkten hemma hos oss på tårta och kaffe, jättemysigt. Jag tror inte folk uppskattar sina nära och kära ordentligt men nu när vi har flyttat till Ängelholm så känns dom alla extra långt borta :( trots att det handlar om ca 20km. *sensitive girl jag vet* .. -.-

Idag väntar plugg, jobb och fika med en tjejkompis ikväll innan mannen och jag möts upp och åker hem! :*


L-O-V-E


Thursday

Röd dag idag så det fick bli jobb 10-18 på Väla! Himla skön dag faktiskt med massa kunder.

Imorgon blir det plugg (ikväll med för den delen) och imorgon väntar jobb och plugg (igen).

Söndag blir jag ett år äldre. Är det normalt att känna sig gammal om man fyller 22? Haha, någon som känner igen sig? :*


The day after

Gud vad kul vi hade igår kväll. Det finns tamigfan inget bättre sällskap på denna planeten än min man! Jag hade så sjukt kul igår mycket tack vare just honom. Vi dansade loss ordentligt och sjöng ikapp till varenda låt som spelades :) good team!

Jag hoppas resten av er som var ute igår hade minst hälften så kul som vi, för då var er kväll riktigt lyckad! :)

Imorse sov vi ut ordentligt och vaknade till ett super-väder. Jag jobbar dock till 18 ikväll men efter det hämtar mannen mig och vi ska ut på power-walk i Vejbystrand. Riktigt skönt att få röra på sig ordentligt igen! :) Imorgon väntar träning som vanligt dock.

Have a nice sunday så bjuder jag på lite bilder från igår kväll! :*

 

 

 


Night out !

Bjuder på en bild från en alldeles strålande kväll ute i Helsingborg med min pärla till man! :*

Bloggar mer imorgon såklart, nu ska vi sova och jag ska vila upp mina stackars fötter från klackarna!

Godnatt pärlor!


Maj :)

Pärlor!

Jag lovar att uppdatera bättre i framtiden men jag har haft så mycket för mig dom senaste dagarna att jag knappt har hunnit andas emellanåt. Det har varit skola, jobb, familj och man för hela slanten, precis som jag vill ha det :) Så bloggen hamnade lite i skymundan men nu är jag back on track!

Utgång till helgen med min man och funderar på att dra på mig dessa pärlor, kvällen till ära. Vad sägs? :)

Nu är det dessutom maj månad. Galet så snabbt tiden går va! Snart är det daga för födelsedag nr 22. Wow. Känner mig genast gammal .. -.-