Vecka 18

Hej pärlor! Vad kul att ni redan är så många som har hittat hit och att klockan bara är 14 ännu :) Heja oss!

Har redan hunnit med att jobba och plocka upp både en ny tunika i superskirt material från Zara till mig själv och en tuff farfars-tröja till mannen från butiken Volt. Stort tummen upp till personalen på både Zara och Volt idag, superhjälpsamma och på världens bästa humör som snabbt smittar av sig. Dagens ros! :)

I helgen blir det utgång för vår del och jag har en planerad outfit i huvudet redan men ni ska få en smygtitt innan lördag såklart. Hoppas på att vädret blir bättre än vad det är idag, regnet öser ner och ser allmänt deprimerande ut.

Efter powerwalken igår hittade mannen "Shutter Island" på tv som vi fastnade för men hann bara se halva filmen så vi var lagom förvirrade när allt blev mer och mer komplicerat! Någon som har sett den och som kan upplysa oss om varför Leo Dicaprio var mentalsjuk? Var han det på riktigt pga hans frus död eller hade dom lurat i honom det på ön?

/Förvirrad tjej som ska träna strax! :)


Powerwalk de luxe !

Hej vänner och ovänner! :*

Så jäkla skönt att solen har börjat hälsa på hos oss i lilla landet lagom. Äntligen säger jag bara, trodde att depressionen skulle ta över där ett tag.

Jag och mannen har precis kommit in från ett långt power-walk pass på nästan 10 km i rask takt. Ni kan tro att benen ömmar nu :)

Ska hoppa in i duschen och mysa ner mig i soffan nu. Happy sunday pretty people! :*


VS.

Kolla vilken pärla som är på väg hem till mig just nu. Historiens snyggaste bikini från Victorias Secret.

Är kär.


Workout !

Godmorgon vänner!

Blir en runda till gymmet så fort jag har fått i mig lite frulle!

Me and my pink shoes are off to work out!

TGIF.


Pink shoes .

Vänner och pärlor :)

Jag har nu fastnat på knutpunkten då mitt tåg hem är inställt -.-
orsak: okänd men förmodligen lite oväntat regn som våra miljontals-värda tåg inte klarar av. Vatten är ack så farligt. Tänk om tågen rostar sönder på den långa, långa vägen till Ängelholm.

Så nu sitter jag här med världens alla fyllegubbar och andra irriterade resenärer (inte dom usla från imorse) och väntar på något som ska ta mig hemåt! :)

Har dock haft en alldeles utmärkt dag utöver detta och morgonens lilla pendel-missöden. Fick med mig ett par nya träningsskor hem från (hör och häpna) HM. En recension av dessa kommer så
fort de är prövade! Men vem kan säga nej till rosa? :)


Dagens ris !

Godmorgon vänner och ovänner.

Blir en tripp till Väla med min kusin innan mitt supersköna arbetspass börjar, har jag ens nämnt hur bra vi har det i vår fina butik? Lyx att jobba :)
Har ett bra tips till er som inte vet om det redan, alla Sveriges Bik Bok-butiker kommer idag att ha 50% rea på allt sortiment som finns inne! Så passa på att fynda nu medans ni kan, det är
definivt värt det att åka in en runda och se sig omkring iallafall :) Happy shopping girls!

För övrigt vill jag dela ut dagens största (om inte årets) ris till mina usla medresenärer på buss 506 från Ängelholm till Helsingborg. Skäms på er usla människor.
En gammal man raglar med stora svårigheter på bussen med sin rullator framför sig, då han är väldigt gammal tar själva biljett-betalningen sin lilla tid och jag skäms för att höra folk som suckar bakom den stackars mannen. Redan där börjar mitt så annars fridfulla blod att koka i varje liten partikel och ven i min kropp.

Men inte nog med detta, när han då har betalt sin biljett ska han försöka ta sig till mitten av bussen där han måste ställa sin rullator för att den ska stå stabilt. Nu visar det sig att rullatorn är på tok för bred för att kunna rulla fram så han försöker att baxa fram den. UTAN ATT NÅGON HJÄLPER HONOM. NÄ FY. SKÄMS PÅ ER ALLA SOM SATT PÅ BUSS 506 IDAG OCH STOD OCH KOLLADE PÅ. FY SKÄMS.

Jag fick tränga mig förbi alla, då jag satt längst bak i bussen och jag och han fick på något sätt över hans rullator till mitten. Märk noga att bussen var fylld av både män och unga killar som med ett enda handlyft kunde gjort mer nytta än jag och den här mannen ihop. Jag blir äcklad av vart världen är på väg. FLYFÖRBANNAD OCH ÄCKLAD. SKÄMS PÅ ER USLA MÄNNISKOR.

Kunde heller inte hålla mig utan jag fick nog ett smärre utbrott som blev högljuddare än vad jag hade tänkt, men det förtjänar ni tamigfan! Inte ett ord ångrar jag era uslingar.

Så efter ett utbrott, ett dussin konstiga blickar från mina usla medresenärer och ett tjafs med busschauffören sitter jag nu och skäms för ER skull som betett er så jäkla tragiskt. Ni borde skämmas ögonen ur er.

Skäms.


Resultat

Efter att ha tränat aktivt i ca 2 veckor har jag sett tydliga resultat på kroppen, och allra mest magen. Jag blev stenpaff när jag satte före-bilden bredvid dagens bild, oj vad träning och annan kost gör mycket för kroppen! Jag som tidigare var anti-träningsmänniskan nr 1 är nu helt omvänd ska ni veta. Behöver inte lägga upp bilden här, är lite skeptiskt mot kroppsbilder på nätet men ni ska veta att resultaten redan har visat sig, är det möjligt!? :) Jag är iallafall hur glad som helst och nu mer motiverad än någonsin att fortsätta träna och äta rätt. Heja mig! :)

Annars är det inte så mycket nytt hos mig, ska fota mina nya älsklingar som jag shoppade med mig igår så ni får se och sukta lite :) Har hittat ett par ljus-orange shorts från Circle of trust som allra helst borde bli mina nu .. Dom är fulländade. Usch, om man bara hade en klumpsumma att shoppa för varje månad, kan ni tänka er det? En vanlig lön och en shoppinglön! Lycka.

Är för övrigt på väg hem nu, trött i hela kroppen så en varm säng är det som väntar mig strax! Imorgon blir det träning och jobb i min älskade Noa-butik! :*

Idag blev det gummistövlar, välkommen tillbaka till regnet som har öst ner hela dagen. Våren regnar bort innan den ens har hunnit komma :(


Goodnight !

Älskade pärlor som troget tittar in på min bloggis varje dag, vad jag bara önskar att jag visste ungefär vilka ni var? :)

Idag har jag haft en heldag hemma hos mamma med allt från fotbollsmatcher till shopping till mat-handel med mormor. Med andra ord; en riktigt perfekt dag i min mening. Man behöver lite sådana här avslappar-dagar för att känna sig riktigt skönt utvilad ibland visst? :) För vad är väl bättre än alone-time med mami? ..

Efter jobbet kom mannen och joinade oss :)

Fick med mig två fina pärlor hem idag förresten, en från Hunky-D och en från Spira men bilderna får ni vänta med tills imorgon för nu ska jag och mannen faktiskt lägga oss. Imorgon väntar morgon-träning följt av jobb :) Happy tuesday alla!

Godnatt :*


Hello Monday !

Appen har strulat som vanligt så jag har haft lite svårt att blogga eftersom jag så sällan har med mig min laptop nånstans, förståeligt kanske? :)

Har alldeles nyss kommit hem från ett dubbelpass på Friskis så nu är jag absolut helt slut i varje liten partikel av kroppen, så himla skönt! Imorgon är det vilodag från gymmet, det förtjänar jag :)


Blogg.se=sämst

Nä hörrni, nu har appen börjat strula igen så kan inte blogga som jag brukar från telefonen tills den har ordnat till sig, trist men så är det. Blogg-appen är rent av sämst, förstår inte varför det är så pass mycket problem med den på sista tiden, usch! 
 
Jag har hunnit med att jobba och umgås med mannen idag i det fina vädret. Tänkte slänga in en bild på vad jag gled runt i idag (outfit-bild) men det verkar heller inte funka (fråga blogg.se vad det är som händer!) så vi får nöja oss med ett text-inlägg! :) Nu vet ni att jag lever iallafall. 
 
Godnatt pärlor! :*

Blö !

Blö, problemen med min mail verkar inte försvinna. Kära vänner, ni som läser detta, hur orkar man lägga energi på att försöka ta sig in på någon annans hotmail-konto? Jag menar, vad finns där som kan vara av intresse för någon främling? Kan meddela dig som försöker komma in att det enda som du kan tänkas finna där är ett par tradera-mail tätt följda av något enstaka mail från min mami. Så nu när mysteriet är löst kan du kanske låta min mail vara ifred? :)

Bort med den energin nu, bloggis ska förbli positiv! Har varit iväg nästan hela dagen så ikväll beställde jag och mannen hem lite thai-mat och mös ner oss i soffan. Vi jobbar båda imorgon så det blir ingen uppesittar-kväll för vår del ikväll men vi njuter ändå!

Kolla vad jag möttes av imorse när jag vaknade. Vem har haft sån tur som jag?

Godnatt pärlor.


Friday again :)

Godmorgon pärlor!

Har haft massa onödiga problem med min mail nu på morgonen tack vare att någon eller någrahar lyckats spärra den. Så det var en irriterad tjej som lyckades återställa allt till sin ordning för inte en lång stund sen. Förstår inte varför folk inte bara kan hålla sig till sitt? Andras är alltid roligare eller? Nä, inte ok! Ungefär lika irriterande som att gå upp tidigare för att tvätta bara för att se att tvättiden är snodd -.- .. blö!

Nog om det, ingen negativ energi på bloggen :) ! Idag har jag mitt "möte" vid 13-tiden som jag förbereder mig för just nu och därefter jobb i butiken. Mannen jobbar också hela dagen, vi är hurtiga människor vi! :)

Nu: Frulle!


Godnatt vänner och ovänner !

Väljer att ta sovmorgon imorgon istället för ett vanligt tränings-pass för jag måste vara utvilad till max inför ett viktigt möte (*hemligthemligt*) som jag ska ha på eftermiddagen :)

Därefter blir det jobb i butiken till stängning, kanske att man är hurtig nog till att hinna med en powerwalk på kvällen. Får se hur sugen mannen är på det :) Har iallafall rejält med träningsvärk idag, yes!

Godnatt på er, idag slog ni besöksrekordet (igen) så hej på er alla nya pärlor där ute och hoppas vi förblir lika många imorgon med :* !


Redo !

Verkar som att solen kommer fram lite nu ändå, känns himla skönt att inte behöva gå runt i det där mörka, tråkiga regn-vädret mer, blö!

Jag har påbörjat min uppsats nu och slappnar av lite hemma innan jag ska iväg på tränings-pass #2 som är core-passet, känner dock redan nu träningsvärken i hela kroppen så önska mig lycka till strax! :)

Förresten, har någon av er tips på snygga klänningar? Behöver en snygg, modern klänning inför min kusins bröllop i juni! :*


Söndag mitt i veckan

Ledig idag mina vänner, himla skönt måste jag säga. Har redan hunnit träna och städa lägenheten, nu ska jag äta lite frulle och vänta på mamma som kommer på besök idag :) Tråk-väder med regn ute idag så vi får väl vara glada för dom där två sol-dagarna vi fick detta året *bitter tjej* ..

Lite senare blir det uppsats-skrivning och core-pass på Friskis! Det är galet så mycket man hinner med när man är ledig, visst?

Imorgon väntar ett viktigt möte kl 13 (håll tummarna, jag behöver det!) och därefter blir det Noa Noa för hela slanten till stängning :) Kolla förreesten sommar-kläderna inne hos oss? Hur snyggt? :)


Onsdag

Halva veckan är avklarad! Heja heja :) Jag startade som vanligt morgonen med ett träningspass, känner mig alltid så jäkla pigg efteråt. Är det så för er med? Imorgon ska jag på core-pass som jag redan nu vet kommer bli tufft, men tufft=bra=resultat så man ska inte klaga :)

Nu blir det jobb i butiken till stängning! :*


Spring-time

Gud vilken skön och varm morgon jag har haft. Vädret är ju perfekt idag? Är det bara jag som är i chocktillstånd över den så kallade "värmeböljan" som på sin höjd når 13 grader (i solen) ?
Nöjd är jag iallafall, för bor man i ett kallt land som Sverige så lär man sig uppskatta varenda liten solstråle som tittar fram, visst? :)

Jag startade morgonen med träningspass och känner mig duktig. Har börjat se lite resultat på kroppen nu, så jag är ännu mer peppad över träningen nu!

Nu ska jag iväg till ett jobb-pass i butiken, idag kommer dessutom nya varor till oss! (*glad tjej!*) Så titta in om ni är sugna på snygga vår-kläder! :*


Change of plans

Istället för spinning-passet idag bestämde jag och min kära man att vi skulle ta en lång power-walk. Sagt och gjort, blev 5km i rask takt längs med stranden i Vejbystrand. Superskönt med tanke på att det var 16 grader och vindstilla. Hej glad tjej!

Nu är jag dock utmattad efter jobb och powerwalk så vi ska sätta punkt här snart. Blir ett träningspass innan jag åker till butiken imorgon med, skönt när man har kommit igång så här. God bless Friskis och Svettis!

Vi hörs imorgon pärlor! Ps, har ni några bra träningstips så lämna en kommentar, ni måste börja lämna spår efter er ju! :)

Godnatt!


Back !

Gud vad skönt att blogg-appen har slutat strula som dom sista par dagarna, herregud vad irriterande. Ni förstår säkert att det är därför jag har haft svårt att blogga dom senaste dagarna :) Har inte datorn med mig överallt precis och då är appen en smidig lösning tycker jag. Nu verkar den dock vara okej så att nu släpper vi det och håller tummarna för att det fortsätter så ..

Är på väg till butiken nu, ska jobba till 3 och sen åker jag iväg på ett spinning-pass! Hurtig tjej? Javisst!

Kolla förresten vilket smidigt recept jag hittade i tidningen igår, någon som
redan har smakat kanske?


Blogg.se

Usch har någon mer än jag haft problem med blogg.se-appen idag? Jag blir knäpp! Den strular ju oftare än vad den fungerar som den ska? Aja baja blogg.se -.- 
Nu blir det ett kvällspass på jobbet och myskväll hos mamma efter det :* TGIF vänner!
 
Ps. Hur fasiken ska man ladda upp bilder på bloggen om man inte är inne via appen? /Irriterad tjej :)

Lets go !

Godmorrgon!

Är vaken, mätt och redo för ett träningspass just nu! :) Ska börja röra på mig strax men tänkte bara titta in och säga godmorgon vänner.

Ska dricka upp min juice och sticka iväg!

Vi hörs snart! :*


Dags att sova !

Är helt slut idag så jag har övertalat mannen om att vi ska lägga oss tidigare än tidigast ikväll. Vill aldrig lägga mig ensam :) Så nu är det dags för oss att sätta punkt för ännu en torsdag.

Imorgon ska jag på ett träningspass redan 09:30 så det blir ingen längre sovmorgon för min del (-.-) men det ska faktiskt bli skönt att sätta igång med detta. Tipsar alla om att börja träna så fort man har lite tid över, man blir så full av energi på något sätt!

Efter träningen blir det lite jobb och sen blir jag upphämtad och körd till mamma och pappa där vi ska se finalen av vår version av Idol; ZMBT :) Mys-kväll med andra ord? Javisst!

Godnatt pärlor så hörs vi imorgon bitti såklart :*


Powerwalk !

Goddag vänner !

Började min morgon men en ordentlig power-walk runt Rönne å, gud vilken skön start på dagen! Man känner sig super-pepp nu, jag lovar. Jag som har varit så anti-träning är helt omvänd. Super-duper-mega-skönt för hela kroppen.

Imorgon ska jag köra ett pass på Friskis från 09:30. Vi ska använda oss av dom där stora tränings-bollarna, ni vet?
Spännande.

Nu blir det ett jobb-pass i favorit-butiken! Puss&kram, hörs snart! :*


Nya tag!

Nä hörrni, ni är ju tysta som små möss på bloggen. Ni är lika många som tittar in men ingen vill lämna spår efter sig, varför vill ni vara hemliga pärlor? :)

Idag har jag tagit tag i träningen och köpt ett Friskis-kort till mig själv här i Ängelholm så nu kör vi, beach 2013 ska vara redo för mig! Har redan bokat in mig på massa pass, träningsvärken kommer komma men det är ju tecken på att man kör på ordentligt, visst?

Annars har jag och mannen varit lediga idag så vi har promenerat borta vid Vejbystrand ihop. Vilka läckra hus som finns där borta, wow säger jag bara. I framtiden ska jag bo där, tro mig!

Nu blir det snart sängen, imorgon väntar träning och jobb! :*


Godnatt pärlor!

Vila ut ordentligt så hörs vi imorgon hjärtisar! Har ni rötips på vad ni vill att jag ska blogga om mer så släng in en kommentar, så ordnar jag det!

<3 Goodnight lovers!


Mys

Är hemma i soffan med min fina man just nu, han har jobbat hela dagen stackaren så vi vilar ut tillsammans nu.

Jag har för övrigt haft en super-dag med min fina väninna här i Ängelholm. Vi gick ut och åt lunch ihop och därefter åkte vi hem till min lägenhet och mös ner oss till Vänner på tv och gotte-godis framför oss :) Vilken skön dag alltså! Dessutom har solen skinit hela dagen, stort plus!!!!!

Imorgon ska jag tvätta, får sällskap av mannen vid 13 när han slutar jobbet så det ska nog gå undan när vi är två :)


Suuuunny day !

Sunshine outside my window så nu ska jag ut en runda och bara njuta så länge man kan, det förtjänar jag :)

Här kommer dagens outfit-bild och till detta ska jag köra en beige trenchcoat från "European Culture" samt vita sneakers från favoriterna "Ash" :*


Monday!

Hej vänner, solen skiner idag så se till att njuta ordentligt idag med, ni vet hur sällan solen hälsar på oss här i Sverige, visst? :)

Jag ska snart ut en runda i det fina vädret, behöver ta mig till biblioteket idag dessutom (*monday-funday, not*) och därefter blir det kanske en fika i solen med en tjejkompis till mig!

Mannen jobbar hela dagen men imorgon är vi lediga och ska tvätta och hälsa på min förkylda mamma! :*

Nu blir det mys i solen på balkongen hemma hos oss!


Bad !

Jag vet att jag har uppdaterat illa på senaste tiden men eftersom jag och min man är lediga tillsammans så sällan, så har jag faktiskt bara njutit hela dagarna med honom i solen! Jag är helt frisk nu, men har tydligen smittat mamsen (*krya på dig mami!*) så jag får åka och hälsa på henne :(

Vi var iväg på en lägenhets-visning idag förresten på en etage-lägenhet på 90kvm som visade sig vara värsta vraket, så vi tackade snällt nej .. usch!

Bättre lycka nästa gång för vår del!


Back on track !

Äntligen känner jag mig frisk nog att komma ut lite i den friska luften, vädret har dessutom varit alldeles perfekt idag så jag och mannen min har njutit ute i solen hela dagen utöver imorse då jag hade en intervju! *håll tummarna nu!!*

Har ni njutit lika mycket som jag idag? :*


Maginfluensa!

Ueeeähhhhh jag har fått någon kräk-sjuka och känner mig svagast i världen ungefär just nu. Jag har haft finbesök av mamma både idag och igår, idag kom till och med pappa hit för att kolla till mig. Finns det någon bättre än föräldrar? Den där känslan när allt kommer bli bra bara av att ha mamma och pappa nära, finns inget som slår den känslan.

Ta hand om era föräldrar vänner, tänk på att det är familjen som alltid finns hos oss, i vårt och torrt. Föräldrar är guld.


Godnatt!

Sov så gott kära vänner, hörs imorgon såklart! <3


Bloggpaus

Fina vänner, jag tog en liten paus från bloggen, kände mig så himla oinspirerad så jag uppdaterade inte alls igår. Har man inget vettigt att säga så ska man inte säga något alls, visst? :)

Men nu är jag back on track, blogg-inspirerad till max så lets go!

Slänger in en bild från gårkvällen då vi åkte iväg till ett mysigt 1års-kalas!